Madwalk 2023 by Three Cents: Μουσική, μόδα και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show

Madwalk 2023 by Three Cents: Μουσική, μόδα και λαμπερές εμφανίσεις στο πιο εκρηκτικό τηλεοπτικό show

Το Madwalk 2023 by Three Cents, ο μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, καθήλωσε τους τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου, στην αποκλειστική του μετάδοση στο Mega.

Μάλιστα, κατά τη μετάδοσή του, το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζοντας τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών και των εντυπωσιακών acts και catwalks. Το ίδιο βράδυ, το #madwalk23 βρέθηκε στην 1η θέση στα trends του Χ (twitter) και στη 2η θέση την αμέσως επόμενη ημέρα.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του Madwalk 2023 by Three Cents παρακολουθήσαμε λαμπερά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Την εκδήλωση παρουσίασε η Βίκυ ΚαγιάΣτο closing act, σε μία super guest εμφάνιση που έβαλε φωτιά στο stage, ο δημοφιλής Ιταλός τραγουδιστής και ηθοποιός Michele Morrone.

Konnie Metaxa ερμήνευσε το τραγούδι «Venus» με τις δημιουργίες του Apostolos Mitropoulos για τo catwalk της Colgate.

Josephine τραγούδησε «Τα καλά κορίτσια» και το «Paint the town red» συνοδεύοντας το catwalk με τις δημιουργίες του brand 5226 by Celia Kritharioti, όπου περπάτησαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Marseaux παρουσίασε το «We Will Rock You» και το «Μαύρο καρέ κοντό» για τις δημιουργίες της adidas δίνοντας τον παλμό του show. Η Τάμτα  στο τραγούδι «Makria» ντύνοντας μουσικά τις δημιουργίες της 240791 by Eleni Kavvada.

Στο  stage του MadWalk 2023 by Three Cents, o Good Job Nicky με την Evangelia ερμήνευσαν το «Video Tape», σε ένα ιδιαίτερο, βιώσιμο catwalk, το Green Walk by ΔΕΗ, με ένα δυνατό μήνυμα για τον πλανήτη. Στο Green Walk by ΔΕΗ εμφανίστηκαν οι δημιουργίες των Klelia AndraliCircular IndependenceMusa Collection και Valentina VasilatouΓια μια ακόμη χρονιά η ΔΕΗ ήταν ο Μεγάλος Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Με τα τραγούδια «Είσαι» και «Αγάπη Υπερβολική» η Lila, στο catwalk της σχεδιάστριας Nika.

Το ΜadWalk 2023 by Three Cents φιλοξένησε το catwalk τoυ νέου brand  Social Outkast, με το τραγούδι «Κάτι μας ενώνει» που ερμήνευσαν FY και Kimi. Στη σκηνή περπάτησαν οι ιδρύτριες του brand Ami YiamiFosbloque και iMikriOllandeza, καθώς και ο Δημήτρης Σαραντόπουλος.

Κατερίνα Λιόλιου ανέβηκε στη σκηνή με το «The show must go on» στο εκρηκτικό catwalk του Valtadoros.

Θοδωρής Μαραντίνης με την Κατερίνα Παπουτσάκη με το τραγούδι «Ανισόπεδη ντίσκο», συνόδευσαν το catwalk του brand XXLOVE.

Η Ελένη Φουρέιρα τραγούδησε το «Naked», κατά τη διάρκεια του catwalk της MAC Cosmeticsκαι στη συνέχεια μαζί με τον Apon ερμήνευσαν το «Gdysou».

Στο act του Creators Lab by IKEA, παρουσιάζονται δημιουργίες των νέων σχεδιαστών AenaoNikolas Barelier με το brand ScalaTheodore DushiAthena KarantzigianniIoannis KoulourisThe Norm και Queen of Harnsoι DISPLAY και Natasha Kay έδωσαν το ρυθμό με το «Creators Mega Mix».

Τη σκυτάλη πήρε η Δέσποινα Βανδή με τα τραγούδια «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» συνοδεύοντας το catwalk της Celia Kritharioti.

Οι δημιουργίες του Dante παρουσιάστηκαν υπό τους ήχους του «Cry me a river» που ερμήνευσε ο Andrew Lambrou. Την πασαρέλα έκλεισε ο Γιώργος Καράβας.

Βασίλης Κούρτης με το τραγούδι «Feeling Good» συνόδευσε το catwalk των Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos.

Ήβη Αδάμου με τον Τrannos ερμήνευσαν το τραγούδι «Τι σου κάνει» στην παρουσίαση του catwalk της Pink Woman.

Οι δημιουργίες του Vrettos Vrettakos παρουσιάστηκαν από το ντουέτο των 3 SUM και του Σάκης Ρουβά στο τραγούδι «Θέμα» αλλά και στο remake της μεγάλης επιτυχίας «Σπάσε το χρόνο».

Η βραδιά έκλεισε με ένα λαμπερό πάρτι, όπου ο DJ Αντώνης Δημητριάδης – AD1 απογείωσε τη διάθεση με ένα δυναμικό DJ set. Μαζί του στο stage βρέθηκε ο DJ Dim Chord.

Το MadWalk έχει καθιερωθεί ως o απόλυτος θεσμός μόδας στη χώρα μας και υπόσχεται περισσότερες συναρπαστικές στιγμές και εκπλήξεις για το 2024.

#MadWalk #MadWalk23 #ThreeCents #ToMegaToKalo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ