Με διαφορετικό μομέντουμ στο «Κλ. Βικελίδης» το Άρης – Λαμία

Με διαφορετικό μομέντουμ στο «Κλ. Βικελίδης» το Άρης – Λαμία

Παρακολουθήστε τον αγώνα Άρης – Λαμία για την 15η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά από το Novasports 2


Την περασμένη Κυριακή (17/12) ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΟΦΗ. Έτσι, αφενός έκανε το πρώτο βήμα για το απόλυτο στη δυάδα αγώνων που είχε στην έδρα του πριν τη διακοπή για τις γιορτές. Αφετέρου, αξιοποίησε και τα αποτέλεσμα των από κάτω του και πλέον έχεi θέσεις γερές βάσεις εδραίωσης στην 5η θέση (23β.)

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στις Σέρρες ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2010, όταν ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Ολυμπιακός έχει οκτώ διαδοχικές νίκες σε αγώνες πρωταθλήματος απέναντι στον Πανσερραϊκό, ο οποίος ενδιάμεσα έχει μια νίκη – αποκλεισμό επί των Ερυθρολεύκων στο Κύπελλο Ελλάδος στις 27 Οκτωβρίου 2009 για τη φάση των “32” του θεσμού.



 

Στα πέντε από τα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, κάτι που συνολικά έχει συμβεί στα επτά από τα έντεκα μεταξύ τους παιχνίδια στη Super League.

Στα έξι τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου, με τον απολογισμό να είναι, τέσσερις νίκες για τον γηπεδούχο και δύο ισοπαλίες.

Η νίκη του Άρη με 5-0 στην περσινή τους αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη είναι η ευρύτερη που έχει με αντίπαλο τη Λαμία, ενώ οι τρεις νίκες του είναι όλες με διαφορετικά σκορ.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν στις 30 Αυγούστου 1995 στην έδρα της Λαμίας για τους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Άρη να επικρατεί με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Εκείνη τη σεζόν η ομάδα τη Φθιώτιδας αγωνιζόταν στην Γ’ Εθνική.

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΡΗΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

– ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 10-2

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]

Σχολιάστε εδώ