Αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 71 χρόνια στην Ελλάδα προβλέπει ο ΟΟΣΑ… Πρώτα θα βγαίνει η ψυχή και… μετά η σύνταξη!

Αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 71 χρόνια στην Ελλάδα προβλέπει ο ΟΟΣΑ… Πρώτα θα βγαίνει η ψυχή και… μετά η σύνταξη!

♣ Διαπιστώνει ακόμη ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας. Θα ’ναι, μάλλον, από τη χαρά που έχουμε… πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη. (Και μελλοντικό πρωθυπουργό τον Ανδρουλάκη…)

♣ Μετά το Μεταναστευτικό και την ακρίβεια, ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει και την οπαδική βία. Θα ακολουθήσουν, κατά σειρά προτεραιότητας…

♣ …το Μεσανατολικό, η κλιματική κρίση και ο αφανισμός της γαλάζιας φώκιας.

♣ Η κυβέρνηση κλείνει δύο μήνες τα γήπεδα και από το ΠΑΣΟΚ μιλούν για κινήσεις εντυπωσιασμού. Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει; Να καταργήσει το ποδόσφαιρο εντελώς;

♣ Και να ανακηρυχθεί ε­θνικό σπορ η πρέφα, μπας και σταυρώσει καμιά νίκη ο Ανδρουλάκης;

Στόχος του Ανδρουλάκη είναι –λέει– να νικήσει τον Μητσοτάκη. Στο τάβλι ή στην μπιρίμπα;

♣ Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αντιμετωπίσει την οπαδική βία, λένε από την Κουμουνδούρου. Ναι. Η Τζάκρη με τα 12ποντα, η Αυγέρη με το ταγάρι και ο Πολάκης με το ξινόγαλα.

♣ Ένα 8% πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές νικητής θα είναι το ΠΑΣΟΚ. Μόνο 8%; Και μετά σου λένε ότι οι Έλληνες έχουν αίσθηση του χιούμορ!

♣ Μάχη κατά της ακρίβειας δεσμεύτηκε να δώσει ο Κασσελάκης. Δίδυμο με τον Μητσοτάκη παρακαλώ, να… βγάζουν πολύ περισσότερο γέλιο.

♣ Διαβεβαιώνει ο Άδωνης ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των ορίων ηλικίας συ­νταξιοδότησης. Άρα θα τεθεί σίγουρα!

♣ Συγκινητική δήλωση Κασσελάκη: «Η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υποκλίνεται σε κανέναν». Σωστά. Πιο βολικό θα είναι απλά να γονατίζει!

Τουρνέ σε ΗΠΑ, Ασία, Αφρική και Αυστραλία ετοιμάζει ο Κασσελάκης. Τέτοιο σουξέ ούτε ο Στρ. Διονυσίου στις μεγάλες του δόξες!

♣ Μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης παραμένει η αντιμετώπιση της ακρίβει­ας. Και θα παραμένει. Και θα παραμένει.

♣ Ινστιτούτο πρόκειται να ιδρύσει κι ο Αλ. Τσίπρας. Όχι εκμάθησης Αγγλικών υποθέτω…

♣ Θέλει, λέει, να αφήσει παρακαταθήκη στους απογόνους του τις ιδέες και το έργο του. Τουτέστιν… τε­μπελιά, λαϊκισμός και τάβλι!

♣ Με καράβι έτοιμο να πέσει πάνω σε παγόβουνο παρομοίασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Ραγκούσης. Ε και; Με τέτοιο καπετάνιο, τι έχουν να φοβηθούν;

♣ Στην Αθήνα ο Γεραπετρίτης έκανε βαθιά υπόκλιση στον Ερντογάν. Έτσι και πάει Κωνσταντινούπολη τι σκοπεύει να κάνει; Γενική στο ανάκτορο;

♣ Το 61% κρίνει αρνητικά το έργο της κυβέρνησης. Και το άλλο 39%; Τρελαίνεται να βλέπει ομιλίες του Κικίλια στο YouTube;

Όπως εξήγησε ο Άδωνης, ο Μητσοτάκης είναι πολύ θυμωμένος με τα επεισόδια στα γήπεδα. Δηλαδή, θα μπορούσε χαρούμενος;

♣ Όραμα του Κασσελάκη είναι μια σύγχρονη, κυβερνητική και πατριωτική Αριστερά. Η πίτσα να έχει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

♣ Δεν είχε σκοπό να χτυπήσει αστυνομικό με τη φωτοβολίδα, λέει ο δικηγόρος του 18χρονου. Είχε βάλει σημάδι μια μπεκάτσα, αλλά… αστόχησε.

♣ Όπου να ’ναι, θα πει ότι κατά βάθος φταίει ο αστυνομικός που πήγε και στάθηκε στην τροχιά της φωτοβολίδας.

♣ Χάδια, λένε οι αστυνομικοί, τα μέτρα για τη βία στα γήπεδα. Λογικό. Τι δηλαδή, μόνο θα συλλαμβάνουν τους ταραξίες; Το σωστό θα ήταν να τους πυροβολούν αδιακρίτως.

♣ Το 70% είναι απαισιόδοξο για το 2024, το 25% αισιοδοξεί και το άλλο 5% έχει φύγει τριήμερο στο Πήλιο!

♣ Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που Σαββατοκύριακο έ­χουμε χειμώνα, Δευτέρα με Τετάρτη άνοιξη και τις άλλες μέρες φθινόπωρο… Έτσι, για να μην πλήττουμε!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ