Ο ψυχωμένος Παναιτωλικός “ΈΚΑΨΕ” την χαλάρωση της ΑΕΚ… Τι είπε ο Αλμέιδα

Ο ψυχωμένος Παναιτωλικός “ΈΚΑΨΕ” την χαλάρωση της ΑΕΚ… Τι είπε ο Αλμέιδα

Μεγάλο μάθημα “έδωσε¨ στην ΑΕΚ ο ψυχωμένος Παναιτωλικός που την κράτησε μακριά απο την κορυφή. Η ΑΕΚ σαφώς με πολύ μεγάλες ελλείψεις και κούραση απο τα πολύ δύσκολα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά… με 2 – 0 υπέρ της στο Α΄ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη μετά την γκέλα του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

O Παναιτωλικός πέτυχε δύο γκολ και πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του. Γκαρσία και Ελίασον σκόραραν για την Ένωση, με τον Ζοάο Πέδρο και τον Μπαλντασάρα να σκοράρουν για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη.

Η “Ένωση” μετα τα 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο “χαλάρωσε” υπερβολικά. Τόσο που… υποτίμησε την ομάδα του Αγρινίου που στο δεύτερο ημίχρονο πήρε παλικαρίσια ισοπαλία.

Το σκορ έγινε πολύ γρήγορα 0-2 για την ΑΕΚ με τα σουτ των Λιβάι Γκαρσία ατο 2′ και του Νίκλας Ελίασον στο 14′, όμως ο Παναιτωλικός αντέδρασε. Αρχικά μείωσε στο 37′ με το πέναλτι που κέρδισε ο Μλάντεν από τον Μουκουντί και που αξιοποίησε ο Ζοάο Πέδρο και στη συνέχεια κατόρθωσε να φτάσει στην ισοφάριση με το σουτ του Φράνκο Μπαλντασάρα στο 65′.

Στις καθυστερήσεις ο Ντομαγκόι Βίντα θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι από τράβηγμα αντιπάλου μέσα στην περιοχή του Παναιτωλικού, όμως διαιτητής και VAR δεν είδαν τίποτα μεμπτό.

Αλμέιδα: «Δεν είναι θέμα χαλάρωσης, κάναμε λάθη και θα πρέπει να τα διορθώσουμε»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV πως η απώλεια βαθμών δεν έχει να κάνει με χαλάρωση, αλλά με λάθη των παικτών του που θα πρέπει να διορθωθούν.

«Θα πρέπει να το αναλύσουμε για να το εξηγήσουμε. Μπήκαμε καλά αλλά στη συνέχεια σβήσαμε, όσο περνούσε η ώρα έπεφτε ο ρυθμός και κάναμε λάθη. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Δεν έχει να κάνει με χαλάρωση, έχει να κάνει με λάθη που κάναμε και θα πρέπει να τα διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του Αργεντίνου τεχνικού.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Κίτρινες: Ντουάρτε, Οικονόμου, Καρέλης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης (82΄ Μπελεβώνης), Χουάνπι (64΄ Καρέλης), Ντουάρτε, Ζοάο Πέδρο (90΄ Τσιγγάρας)

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Σιντιμπέ (68΄ Ρότα), Βίντα, Μουκουντί (87΄ Μήτογλου), Μοχαμάντι (87΄ Φαν Βέερτ), Σιμάνσκι (68΄ Γιόνσον), Ελίασον, Μάνταλος, Γκατσίνοβιτς, Ζίνι (68΄ Τσούμπερ), Γκαρσία

Φωτο αρχείου/ΑΕΚFC

Σχολιάστε εδώ