Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Μακάρι να προοδεύσουν

Γ. Μαντζουράκης στο “Π”: Μακάρι να προοδεύσουν

Του
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Ξεκινώ με τα ευχάριστα, την πρόκριση του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία και σωστά τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του. Αν θέλετε μάλιστα τη γνώμη μου, διαθέτει το απαιτούμενο μέταλλο να συνεχίσει εξίσου καλά και τον Φεβρουάριο, ενώ και στο πρωτάθλημα είναι δυνατός.

Ο Ολυμπιακός, έπειτα από κάποια αρνητικά αποτελέσματα, πέτυχε τη νίκη που έψαχνε στο φινάλε και θα μας εκπροσωπήσει και εκείνος. Μακάρι αμφότεροι να προοδεύσουν, προσφέροντας παράλληλα βαθμούς στο ελληνικό ποδόσφαιρο που τόσο χρειάζεται.

Του Παναθηναϊκού η εξέλιξη ήταν σοκ, δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, εναντίον μάλιστα ενός αντίπαλου που δεν ήταν καλύτερός του. Κρίμα, πολύ κρίμα. Τα έχει φυσικά αυτά το ποδόσφαιρο και γνώμη μου είναι πως γρήγορα πρέπει να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει για τις εγχώριες υποχρεώσεις του, όπως και η ΑΕΚ, που επίσης έμεινε εκτός, αλλά από ανώτερο αντίπαλο, όσο άσχημα κι αν είχε ξεκινήσει τη σεζόν του. Ο Άγιαξ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και η ΑΕΚ, παρά τις προσδοκίες που η ίδια δημιούργησε με τη νίκη της στο Μπράιτον, δεν μπόρεσε να βαδίσει ανάλογα.

Είναι ξεκάθαρο πως στο επίπεδο αυτό λάθη και παραλείψεις δεν συγχωρούνται. Και πως όσο πιο ψηλά προχωράς σε μια διοργάνωση τόσο οι δυσκολίες και τα εμπόδια που σε περιμένουν πολλαπλασιάζονται.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: enwsi.gr


Σχολιάστε εδώ