Mε θριαμβευτικό τρόπο στους “16” ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός – Στοπ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Mε θριαμβευτικό τρόπο στους “16” ο ΠΑΟΚ – Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός – Στοπ για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 4-2 της Ελσίνκι στην Τούμπα και ολοκλήρωσε με θριαμβευτικό τρόπο την πορεία του στους ομίλους του Conference League, αφού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα με συγκομιδή 16 βαθμών σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Λουτσέσκου: “Υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα με αυτό τον τρόπο”

Είναι η πιο σημαντική στιγμή να κερδίζεις και να το απολαύσεις με τον κόσμο, να τους κάνεις χαρούμενους. Ξέρουμε αν θα είμαστε σε δύο μήνες θα είμαστε ζωντανοί; Πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι”, τόνισε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις μπροστά στην κάμερα της Cosmote TV.

Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον ερυθρόλευκο πάγκο και συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αποκλεισμός και απογοήτευση στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός παρά την προσπάθεια που έκανε στο δεύτερο μέρος ηττήθηκε 2-1 από την Μακάμπι Χάιφα μέσα στη Λεωφόρο και με την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του του Europa League αποκλείστηκε από την Ευρώπη.

Γιοβάνοβιτς: “Να διαχειριστούμε την απογοήτευηση, ο Μπρινιόλι είχε έναν μικρό τραυματισμό από το ματς με τη Ρεν”

“Δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι άδικο για τους παίκτες γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτή την περίοδο από τα προκριματικά του Champions League, έχοντας μία ανταγωνιστική παρουσία, όμως τα αποτελέσματα είναι αυτά που διαμορφώνουν στο τέλος την εικόνα. Κι εμείς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια δεχτήκαμε αρκετά γκολ για να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο. Στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που αξίζει.

Λυπάμαι για τους παίκτες γιατί κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά μας έλειπαν πράγματα για να μπορούμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Μένοντας πίσω στο σκορ στα περισσότερα παιχνίδια, προσπαθούσαμε όλη την ώρα να το ανατρέψουμε. Σίγουρα είναι κρίμα που δεν περάσαμε στην επόμενη φάση, αλλά αν αξίζαμε ή όχι, τα αποτελέσματα είναι αυτά που μας κρίνουν όλους. Και το σημερινό αποτέλεσμα ήταν καλό για την Μακάμπι κι όχι για εμάς”.

Πλήρωσε τα λάθη της και έμεινε εκτός η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σταθεί όρθια στη Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, καθώς τα ατομικά λάθη και οι απουσίες της κόστισαν, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 3-1. Δύο γκολ για τον Αίαντα πέτυχε ο Άκπομ, ο Γκαρσία ισοφάρισε προσωρινά για την Ένωση.

Αλμέιδα: “Όταν κάνεις λάθη σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις”

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV: Για το ματς: “Η ανάλυση πρέπει να είναι περισσότερο σε βάθος. Δεχθήκαμε αρκετά γκολ. Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, πάντα ισάξια με τους αντιπάλους, αλλά όταν δέχεσαι σε αυτό το επίπεδο πέντε πέναλτι και σήμερα τρία γκολ, αυτά είναι πολλά”.

Για το αν η ΑΕΚ πλήρωσε τα λάθη της: “Τα λάθη είναι ομαδικά. Όταν κληθήκαμε να παίξουμε με καλούς αντιπάλους, αλλά όταν κάνεις λάθη εκεί τα πληρώνεις”.


Σχολιάστε εδώ