Όλα για όλα η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ! Τελικός για τον Παναθηναϊκό – Σφραγίζει το Conference στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Όλα για όλα η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ! Τελικός για τον Παναθηναϊκό – Σφραγίζει το Conference στο ντεμπούτο του Καρβαλιάλ

Οι ΑΕΚ σήμερα το βράδυ, Πέμπτης (14/12, 22:00) στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στην Ολλανδία αντιμετωπίζει τον ΑΓΙΑΞ στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6 HD και με νίκη ή ισοπαλία θα διατηρήσει την 3η θέση και θα πάρει εκείνη το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του Europa Conference League.

Η “Ένωση” προέρχεται από την ήττα (1-0) στην OPAP Arena από την Μπράιτον σε ένα παιχνίδι που κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά ένα λάθος ήταν αρκετό για να της στερήσει τη δεύτερη θέση.

Ο Άγιαξ αντίστοιχα ηττήθηκε στη Γαλλία από τη Μαρσέιγ 4-3 έχοντας όμως ισοφαρίσει 3 φορές δείχνοντας την δυναμική που έχει στους τελευταίους αγώνες.

Τελικός για τον Παναθηναϊκό

Χαρακτήρα… τελικού έχει η σημερινή (14/12 – 19:45, Cosmote Sport 3) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα, στο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου του Europa League.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην τρίτη θέση του γκρουπ και με νίκη θα πάρει το… εισιτήριο για την επόμενη φάση του φετινού Europa Conference League!

Και η ισοπαλία «βολευει» τον Παναθηναϊκό.

Τελευταία πράξη στους ομίλους του Europa League για τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός και Μπάτσκα Τόπολα στις 22:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους “Ερυθρόλευκους” να θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να πάρουν την τρίτη θέση και να πάνε στο Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της κυβέρνησης, μετά από τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα βίας.

Νέα σελίδα γύρισαν οι «ερυθρόλευκοι» με την απομάκρυνση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και την άφιξη του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία, μετά το βαρύ 5-0 από την Φράιμπουργκ και

Στο Ολυμπιακό ο νεος τεχνικός Κάρλος Καρβαλιάλ θα κάνει ντεμπούτο σε ένα κρίσιμο ματς μετά από το 2-2 στον Βόλο.


Σχολιάστε εδώ