LIVE: Ολυμπιακός – Τόπολα | UEFA Europa League

LIVE: Ολυμπιακός – Τόπολα | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Ολυμπιακός – Τόπολα για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa League 

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Aκούστε Κανάλι Ενα 90,4 FM

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 5 HD

Πρόκειται για ένα ματς, το οποίο θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών, και όλα αυτά στο ντεμπούτο του Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τα σενάρια για τους ερυθρόλευκους είναι απλά.

 



Κάρλος Καρβαλιάλ: “Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα γιατί όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ της απόδοσής του. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην το κάνει.”

“Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε το σημαντικό αυτό ματς. Έχουμε την ευφυΐα να καταλάβουμε πόσα πράγματα είναι καλά στην ομάδα και μπορούμε να τα εκμεταλλευτούμε. Στη συνέχεια θα χτίσουμε επάνω σε αυτήν τη βάση και θα προσπαθήσουμε να περάσουμε και τα δικά μας πράγματα στην ομάδα. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι δεν αγωνιστήκαμε την προηγούμενη αγωνιστική και είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε, αλλά και το μειονέκτημα που δεν είχαμε κάποιον αγώνα για να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα και το πρώτο μας ματς θα είναι αυτό με την Τόπολα. Σεβόμαστε απόλυτα την Τόπολα. Ξέρουμε ότι είναι μία δυνατή ομάδα, όπως ξέρουμε ότι και με την ισοπαλία εξασφαλίσουμε τη συνέχεια στην Ευρώπη, αλλά με σεβασμό στην Τόπολα έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε τον αγώνα”.

“Δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα γιατί όποιος φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού θα πρέπει να αγωνίζεται στο μάξιμουμ της απόδοσής του. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην το κάνει.”

 


Σχολιάστε εδώ