Ν. Γκουλής στο “Π”: Μπορούν και οι τρεις!

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί, και μάλιστα πρώτος, από τον όμιλό του, συνεπώς το ματς με τους Φινλανδούς της Ελσίνκι την τελευταία αγωνιστική θα είναι γιορτή στην Τούμπα. Αλλά θα πρέπει να σας πω ότι έχω καλό προαίσθημα και για τους άλλους τρεις εκπροσώπους μας στην Ευρώπη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Αν είναι προσεκτικοί, θα περάσουν και οι τρεις!

Στον Ολυμπιακό υπήρξε αλλαγή προπονητή και συνήθως κάτι τέτοιο ταρακουνά μια ομάδα και της βγαίνει σε καλό. Οι Σέρβοι της Μπάτσκα Τόπολα δεν έχουν τίποτα να χάσουν, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι του μεγέθους του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός, επίσης, είναι καλύτερη ομάδα από τη Μακάμπι Χάιφα και μπροστά στο κοινό του θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί.

Η ΑΕΚ παίζει στην Ολλανδία με το φάντασμα του άλλοτε κραταιού Άγιαξ, έστω κι αν οι Ολλανδοί με τον Φαν Σιπ εμφανίζουν το τελευταίο διάστημα σημάδια βελτίωσης. Η ΑΕΚ έχει ικανό προπονητή και ποιοτικό δυναμικό και εκτιμώ ότι και εκείνη είναι σε θέση να πετύχει τον σκοπό της.

Προσοχή, όμως, θέλει το γεγονός ότι όλοι τους προκρίνονται και με ισοπαλία, πράγμα που είναι παγίδα. Διότι αν παίξεις για το «Χ», μπορεί να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια χωρίς να το καταλάβεις. Πρέπει να μπουν δυνατά και ψυχωμένα, λες και χρειάζονται μόνο τη νίκη. Και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sport-fm.gr


Σχολιάστε εδώ