Οδηγός εντοπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. να τρέχει με ταχύτητα 250 χιλιόμετρα την ώρα – Η στιγμή της καταγραφής από το ραντάρ

Οδηγός εντοπίζεται από την ΕΛ.ΑΣ. να τρέχει με ταχύτητα 250 χιλιόμετρα την ώρα – Η στιγμή της καταγραφής από το ραντάρ

Σε πρόσφατους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, γνωστόποίησε με ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας. Η @hellenicpolice  πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών. Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Οι προβλεπόμενες κυρώσεις επιβλήθηκαν και στους υπόλοιπους παραβάτες. Η ρητή εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. είναι αυτή της μηδενικής ανοχής στην παραβίαση του ΚΟΚ και σε κάθε μορφή παραβατικότητας. Οι έλεγχοι αυξάνονται συνεχώς και ομοίως και οι βεβαιωμένες παραβάσεις.

 

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”el” dir=”ltr”>Η οδική ασφάλεια είναι δείκτης σεβασμού στη ζωή και η τήρηση του ΚΟΚ μέτρο του σεβασμού στον συνάνθρωπό μας. <br><br>Η <a href=”https://twitter.com/hellenicpolice?ref_src=twsrc%5Etfw”>@hellenicpolice</a> πραγματοποιεί συνεχείς και ενδελεχείς ελέγχους, με σκοπό την προστασία οδηγών και πεζών. Σε πρόσφατους ελέγχους εντοπίστηκε οδηγός να κινείται με… <a href=”https://t.co/W1GOQkVWpe”>pic.twitter.com/W1GOQkVWpe</a></p>&mdash; Γιάννης Οικονόμου (@joikonomou) <a href=”https://twitter.com/joikonomou/status/1732051413092405527?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 5, 2023</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>


Σχολιάστε εδώ