Απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε, ένας ένας το διαλύουμε κι αραιώνουμε…

Απουσίες στα μητρώα σημειώνουμε, ένας ένας το διαλύουμε κι αραιώνουμε…

♣ Ο Κασσελάκης κάλεσε τους 36 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να λειτουργούν σαν 47! Γιατί όχι 151, να γίνουν και κυβέρνηση;

♣ Σωστά, κύριε Κασσελάκη. Ότι φεύγει κόσμος μαζικά από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι προπαγάνδα των ΜΜΕ. Το ότι δεν φεύγει είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Στο μεταξύ, στην κυβέρνηση ψάχνουν να βρουν αν λειτουργεί καρτέλ στα τρόφιμα. Επίσης, αν η Λάρισα είναι πόλη της Θεσσαλίας ή… παραπόταμος του Δούναβη. Αν το Παγκράτι είναι λιμάνι στη Πορτογαλία.

♣ Το ότι ο Κασσελάκης νομίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές δεν είναι κακό. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας!

♣ Αντ. Σαμαράς: «Η Τουρκία προκαλεί συνέχεια και δημιουργεί τετελεσμένα σε βάρος μας». Υπερβολές. Πέντ’ έξι νησιά θέλει μόνο.

Ραγδαία εξάπλωση των κοριών στη χώρα. Μέχρι να τελειώσει και η δεύτερη τετραετία θα έχουν ζωντανέψει μέχρι κι οι Στυμφαλίδες Όρνιθες!

♣ Στον νέο πολιτικό φορέα θα είναι και ο Ν. Μπίστης. Ο οποίος Μπίστης από το μόνο κόμμα που δεν έχει περάσει είναι ο… Αστέρας Τρίπολης!

♣ Ξηρασία, κυκλώνες αλλά και καταιγίδες στη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Πότε θα μας επιτεθούν οι Βησιγότθοι βλέπουν; Οι Καρχηδόνιοι έστω;

♣ Δεν εμπιστεύεται τον Μητσοτάκη για τον χειρισμό των ελληνοτουρκικών ο Κασσελάκης. Στο μεταξύ, αν τον ρωτήσεις κατά πού πέφτει η Τουρκία, θα σου πει δυτικά της Σιγκαπούρης. Απέναντι από τη Μάλτα.

♣ Διαβεβαιώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι δεν θα αυξηθεί κανένας φορολογικός συντελεστής. Απλά θα ανέβουν… ελαφρώς για να πάρουν αέρα!

♣ Γεροβασίλη, Θεοχαρόπουλος και λοιποί έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ για να ελέγχουν τον Κασσελάκη. Ποιες μέρες πάει γυμναστήριο. Ποιες ώρες βγάζει βόλτα τον σκύλο.

Βαστάτε τον Ανδρουλάκη! Κίνησε από μόνος του να λύσει το θέμα των «κόκκινων» δανείων. Θέμα χρόνου είναι να ανακαλύψει και το φάρμακο για τον καρκίνο.

♣ Θυμάται κανείς τι απέγινε ο Νέρωνας αφότου έβαλε φωτιά και έκαψε τη Ρώμη; Για να ξέρουμε ποια τύχη θα έχει ο Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

♣ «Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός. Το άκουσαν οι μεταρρυθμίσεις και έσκασαν στα γέλια. Οι μεγάλες και οι μικρές.

♣ Συμμαχία κορυφής Κασσελάκη με Κοτζιά. Σαν να λέμε… το καράβι βυθίζεται και για να σωθείς πιάνεσαι από την άγκυρα για να γλιτώσεις.

♣ Το 65% των πολιτών πιστεύει ότι η χώρα πάει σε λάθος κατεύθυνση. Τρίχες! Εδώ ο Προαστιακός ξεκίνησε για αεροδρόμιο και πήγε Άνω Λιόσια.

♣ Από την άλλη, πάλι καλά να λέμε. Σκεφτείτε να έφτανε Βελιγράδι και να ’χαμε διπλωματικό επεισόδιο με τη Δανία!

♣ Βαθαίνει η κλιματική κρίση. Δεκέμβρη μήνα βρέχει και χιονίζει! Έρχεται η Δευτέρα Παρουσία.

Αν πιστέψουμε τον πρωθυπουργό, από οικονομικής απόψεως, η Ελλάδα έχει γίνει κάτι μεταξύ Ελβετίας και Μονακό. Και διάδοχος του Αλβέρτου είναι ο… Άδ. Γεωργιάδης!

♣ Στον ΣΥΡΙΖΑ έφυγαν εκείνοι που έχασαν τις εκλογές κι έμειναν όσοι τα έχουν χαμένα!

♣ Όπως εξήγησε και ο ξάδερφος Τσίπρα, η αποχώρηση των βουλευτών δεν θα πλήξει ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ. Απλά θα ανεβάσει κάπως τις τιμές στα μούσμουλα!

♣ Πώς ακριβώς το είπε ο Μητσοτάκης; Θα εξαντλήσει τις αντοχές του προϋπολογισμού για να στηρίξει τους πολίτες; Ή θα εξαντλήσει τους πολίτες για να στηρίξει τον προϋπολογισμό;

♣ Κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ, κρίση και στον οίκο Gucci. Δύσκολοι καιροί για top models!

♣ Η κυβέρνηση θα προσλάβει ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να βρουν ποιοι χρωστούν στο Δημόσιο. Και οι εφοριακοί τι ακριβώς θα κάνουν; Power yoga;

♣ Ε, ναι, μόνο στην Ελλάδα θα είχαμε θανατηφόρο τροχαίο έπειτα από σύγκρουση μηχανής με… κοπάδι προβάτων. Τι άλλο μένει να δούμε; Πολύνεκρο ναυάγιο με τρίκυκλο;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ