Ο Βίντα έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στον πολύ καλό ΑΡΗ – Τριάρα ο ΠΑΟΚ.. προσπέρασε τον Ολυμπιακό – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ο Βίντα έδωσε τη νίκη στην ΑΕΚ απέναντι στον πολύ καλό ΑΡΗ – Τριάρα ο ΠΑΟΚ.. προσπέρασε τον Ολυμπιακό – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη 1-0 στην OPAP Arena στο φινάλε του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, με το γκολ που πέτυχε ο Ντομαγκόι Βίντα ο οποίος πέτυχε το τέταρτό του γκολ στη σεζόν.

Η Ένωση ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερη από τον Άρη.

Βρήκε το δρόμο προς την νίκη σε μια στατική φάση και με το τέταρτο γκολ, συνολικά, του Κροάτη στόπερ, που εξαπέλυσε έναν κεραυνο…

Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Πέτρο Μάνταλο στο 39′, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ ανάγκασε τον Κουέστα να επέμβει και το δοκάρι να την απομακρύνει.

Ο Άρης απείλησε περισσότερο στο πρώτο μέρος αλλά και στα τελευταία λεπτά στην προσπάθειά του να βρει το γκολ της ισοφάρισης, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε 3-0 της Λαμίας.

Με τον Κωνσταντέλια να έχει κέφια καθώς σκόραρε, είχε ασίστ ενώ ο Λουτσέσκου είδε τους δύο πλάγιους μπακ του να χρίζονται σκόρερ και με οχτώ αλλαγές. Προσπέρασε τον Ολυμπιακό ο δικέφαλος μετά το τρίποντο που πήρε.

Η Λαμία, όπως έχει κάνει σε κάθε ματς παρατάχθηκε στην Τούμπα με σκοπό να παίξει ποδόσφαιρο και έπαιξε αρκετά ανοιχτά και αυτό δείχνουν οι 15 τελικές που έκανε προς την εστία του Κοτάρσκι αλλά με μόλις έξι εξ αυτών να βρίσκουν εστία.

Οι νίκες των δύο «δικεφάλων» είχαν ως αποτέλεσμα να προσπεράσουν τον Ολυμπιακό και να τον ρίξουν στην 4η θέση, μετά την γκέλα του στο επεισοδιακό ματς με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».


Σχολιάστε εδώ