ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ – Του Μάκη Κουρή

ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ – Του Μάκη Κουρή

[ΔΗΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ]
Του Μάκη Κουρή

0 Η ΕΛΑΣ αποκτά 2.400 κάμερες! Θα τοποθετηθούν σε περιπολικά, μοτοσικλέτες και στολές των αστυνομικών πρώτης γραμμής. Η προμήθειά τους θα γίνει με ανοιχτό διαγωνισμό, που σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη θα προκηρυχθεί το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

0 Οι πολυήμερες εκδρομές είναι ο τρόμος των εκπαιδευτικών. Στις αλλαγές που θα προωθήσει το υπουργείο Παιδείας προβλέπεται να έχουν μόνο επιμορφωτικό χαρακτήρα.

0 Η ανάπλαση που δεν τελειώνει ποτέ: Ο Φαληρικός Όρμος παραμένει εργοτάξιο, ενώ η β’ φάση των έργων δεν έχει προκηρυχθεί ακόμη. Η Περιφέρεια Αττικής υποστηρίζει ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται στην προσπάθειά της να εντάξει το έργο σε κοινοτική χρηματοδότηση.

0 Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: «Οι καιροί θα παραμείνουν δύσκολοι και, ως εκ τούτου, απαιτητικοί. Η πολιτική θα είναι πάντοτε ένα πεδίο σκληρών ανταγωνισμών για την πολιτική επικράτηση, όχι όμως αρένα. Γι’ αυτό και έχουμε υποχρέωση να μην ξεχνούμε τον στόχο: τη βελτίωση των όρων της καθημερινότητας και μια δικαιότερη κοινωνία. Η ώριμη δημοκρατία είναι αναγκαία συνθήκη. Και θα την επιδιώξουμε».

0 Η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ στην τρίτη θέση και η υποσκέλισή του από το ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνεται από άλλη μία δημοσκόπηση. Σύμφωνα με την Pulse (ΣΚΑΪ), στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ είναι στο 38%, το ΠΑΣΟΚ στο 15%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 14,5%, το ΚΚΕ στο 10,5%, η Ελληνική Λύση στο 5,5%, οι Σπαρτιάτες στο 3,5%, το ΜέΡΑ25 στο 3,5%, η Νίκη στο 3% και η Πλεύση Ελευθερίας στο 3%.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ