Bazaar Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ | Κυριακή 10 & Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Bazaar Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ | Κυριακή 10 & Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Με συγκίνηση και χαρά σας ενημερώνουμε ότι το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Σωματείου μας θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου από τις 11:00 – 20:00 στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Semiramis στην Κηφισιά.

Όπως κάθε χρόνο, από το Bazaar μας θα μπορείτε να προμηθευτείτε το γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για το 2024, που διατίθεται ήδη μέσω του eshop μας και έχει ενθουσιάσει το κοινό. Είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά γούρια στην ιστορία του Συλλόγου,  σχέδιο της Αντιπρόεδρου του Σωματείου κυρία Μαριάννας Λαιμού και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Ιδρύτριας του Σωματείου, Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.

Η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ», του «ELPIDA Youth» και του e-shop του Συλλόγου έχουν ετοιμάσει μοναδικές δημιουργίες και πρωτότυπα δώρα για τους αγαπημένους σας που θα βρείτε στο bazaar. Σημειωματάρια, πανέμορφα ημερολόγια, ζεστά hoodies, παιχνιδιάρικα στυλό, πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα είδη και πολλά άλλα είδη δώρων με δυνατότητα προσωποποίησης είναι μερικές από τις επιλογές που θα βρείτε στο «περίπτερο» μας. Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των προϊόντων θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

Παράλληλα, και φέτος θα συμμετέχουν 31 εκθέτες με πανέμορφα είδη, που θα παραχωρήσουν μέρος των εσόδων τους για την ενίσχυση του σωματείου μας.

Τα brands που θα συμμετέχουν είναι:

ALL ABOUT EVE, ANGELINA, APERITTA IS CLASSIC, ELENA MAKRI BOUTIQUE, FIRST ΗΟΜΕ DESIGN, HAPPY EVER AFTER, HAPPY-NES GR, ILE DE REVE, ILEANA MAKRI, INSPIRE DECO, KESSARIS, LALAOUNIS, LIANA VOURAKIS, MAMACITA, MARIANNA LEMOS, MELISSA ΕΚΔΟΣΕΙΣ, NAKAS CONCEPT, ΟΛΓΑ ΚΑΝΔΑΡΑΚΗ, PHIL’ S GRANOLA, RAM PERSONALIZATION PROJECT, REVE DE LA MAISON, SCAPERDAS, SERKOS, THOMAS WORKSHOP, TINY, TREASURE BOX, TSANOS BAKERY, VENETIA VILDIRIDIS, VOURAKIS ANTONIS, VST, WONDER ROOM

Μαζί μας, όπως κάθε χρόνο θα είναι το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ,  με το πρόγραμμα «Υιοθέτησε ένα δείγμα» και για εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Σας ενημερώνουμε ακόμα ότι την Κυριακή θα υπάρχουν ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους!

Σας περιμένουμε και φέτος να μοιραστούμε στιγμές αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τα παιδιά που φροντίζουμε.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους από κοντά!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχολιάστε εδώ