Ναυάγιο του Ολυμπιακού – Άδικο για την… άστοχη ΑΕΚ – Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός

Ναυάγιο του Ολυμπιακού – Άδικο για την… άστοχη ΑΕΚ – Αδίκησε τον εαυτό του ο Παναθηναϊκός

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν βαριά ήττα με 5-0 και έμειναν και τυπικά εκτός συνέχειας στο Europa League, ενώ στην αυλαία θα δώσουν «τελικό» με την Τόπολα για το Conference League.

Στη Γερμανία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τη Φράιμπουργκ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League και ηττήθηκε με 5-0. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κάνουν το παιχνίδι τους και έτσι ήρθε η ήττα στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Από τους γηπεδούχους σημείωσε τρία γκολ ο Γκρέγκοριτς στο 3′, στο 8′ και το 36′, ενώ στο 42′ σκόραρε ο Σιλντίγια και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ντόαν στο 77′.

Κρίμα για το φανταστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η  ΑΕΚ στην OPAP Arena! Οι νταμπλούχοι Ελλάδος πραγματοποίησαν την καλύτερή τους φετινή εμφάνιση στο Europa League, ωστόσο πλήρωσαν τα λάθη τους και γνώρισαν την εντός έδρας ήττα (0-1) από την Μπράιτον στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Ένα μπλακ άουτ απ’ το 29’ ως το 47’ κατέστρεψε ό,τι καλό προσπάθησε να δημιουργήσει και να πετύχει ο Παναθηναϊκός στο Θεράμικα. Το Τριφύλλι ηττήθηκε με 3-2 απ’ τη Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και στο τελευταίο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο θα παίξει προκειμένου να συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις -πλέον στο Europa Conference League- και το 2024.

Οι Πράσινοι αδίκησαν τους εαυτούς τους για ακόμα ένα παιχνίδι καθώς τα λάθη και οι στιγμιαίες αδράνειες που κόστισαν στα δύο προηγούμενα ματς με τη Ρεν, έκαναν την εμφάνισή τους και στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Το 3-0 της ισπανικής ομάδας στο 47’ μετέτρεψε σε… βουνό την προσπάθεια του Τριφυλλιού για θετικό αποτέλεσμα.


Σχολιάστε εδώ