LIVE: ΑΕΚ – Μπράιτον | UEFA Europa League

LIVE: ΑΕΚ – Μπράιτον | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Μαρσέιγ – ΑΕΚ για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa League 

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 3 HD

Η ΑΕΚ με οδηγό το ματς στην Αγγλία θέλει τη νίκη και σήμερα κόντρα στην Μπράιτον (30/11, 19:45, COSMOTE Sport 3) για να μπει ξανά γερά στο κόλπο της πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Europa League. Οι σκέψεις του Αλμέιδα για την ενδεκάδα. Φυσικά για την ΑΕΚ υπάρχει και ο δρόμος του Conference League (ο τελικός θα γίνει στην έδρα της), ένα μονοπάτι που είναι στα χέρια της αυτή τη στιγμή, έχοντας από κάτω τον Άγιαξ.



Αλμέιδα: Κάθε παιχνίδι για εμάς σε αυτόν τον όμιλο είναι τελικός –  Τα παιδιά θα δώσουν την ψυχή τους και γι’ αυτό είμαι ήρεμος

«Το παιχνίδι αύριο είναι άλλο ένα σημαντικό ματς για εμάς. Ένα παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει με έναν από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα ισοδύναμο παιχνίδι, όπως στο πρώτο. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε εις πέρας τον τρόπο παιχνιδιού μας, γνωρίζοντας ποια ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Αλλά και πάλι, το ματς θα είναι 11 εναντίον 11».

«Είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, αλλά για εμάς κάθε παιχνίδι σε αυτόν τον όμιλο είναι σαν τελικός. Ο όμιλος είναι τόσο δυνατός όπως του Τσάμπιονς Λιγκ. Παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου».


Σχολιάστε εδώ