Παρουσίαση Βιβλίου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας: «ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ-ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ» του Mίλτου Αντωνιάδη

Παρουσίαση Βιβλίου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας: «ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ-ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ» του Mίλτου Αντωνιάδη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Παρουσίαση Βιβλίου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας: «ΑΙΓΑΙΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ-ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ»

 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΜΕΝΤΟ


Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι εκδόσεις Memento, διοργανώνουν παρουσίαση του νέου βιβλίου του Mίλτου Αντωνιάδη, με τίτλο «Αιγαίο Ώρα Μηδέν – Σκοτεινός Ουρανός».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Χρήστος Κτενάς Δημοσιογράφος, ΠΤΗΣΗ
Ευάγγελος Γεωργούσης: Αντιπτέραρχος ε.α.
Δημήτριος Καβουλάκος: Αντιναύαρχος ε.α. ΠΝ

Συντονιστής εκδήλωσης
Νικόλας Βαφειάδης: Δημοσιογράφος, Πολεμικός Ανταποκριτής


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.
Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bitly.ws/32z4x



Το βιβλίο

Το βιβλίο «Σκοτεινός Ουρανός» αποτελεί το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «Αιγαίο Ώρα Μηδέν» και πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που διαδραματίζεται στην ανατολική Μεσόγειο και συνδυάζει κατασκοπεία, γεωπολιτικά παιχνίδια & πολεμικό θρίλερ.

Μεγάλη Εβδομάδα 2030. Η Ελλάδα πρόκειται να ζήσει ένα Πάσχα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Ενώ οι πληγές της αιματηρής σύγκρουσης Ελλάδας-Τουρκίας τον Ιούλιο του 2029 είναι ακόμη ανοιχτές, οι συνέπειες αυτής αναδύονται μέσα από μια σειρά καταιγιστικών εξελίξεων. Ελλάδα και Τουρκία προσπαθούν να συνεννοηθούν για μια μόνιμη ειρήνη, ταυτόχρονα όμως προετοιμάζονται για τυχόν νέα ανάφλεξη. Ένα λυσσαλέο ανθρωποκυνηγητό ξεκινά και οι αεροναυτικές δυνάμεις των δύο χωρών αντιπαρατάσσονται στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αν το Πρώτο Αίμα εστίασε στο πώς της σύγκρουσης, ο Σκοτεινός Ουρανός επιχειρεί να εξηγήσει το γιατί, διεισδύοντας στο εσωτερικό των δύο χωρών και αφήνοντας στο τέλος το αναγνωστικό κοινό με κομμένη την ανάσα για το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας.

Link βιβλίου: https://bitly.ws/32z4C

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Μίλτος Αντωνιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Έχει εργαστεί ως αναλυτής, στέλεχος, αλλά και σύμβουλος στρατηγικής, σε εταιρίες και οργανισμούς τεχνολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αρθρογραφεί πάνω σε θέματα γεωπολιτικού ενδιαφέροντος και αμυντικής τεχνολογίας σε ιστοσελίδες και fora στην αγγλική γλώσσα, αλλά και σε ελληνικές σελίδες όπως η ptisidiastima.com. Αγαπάει την ιστορία, την αεροπορία και τη θάλασσα.
Έχει μια κόρη δεκατεσσάρων και έναν γιο δεκαέξι ετών. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο «Αιγαίο Ώρα Μηδέν – Το Πρώτο Αίμα» το οποίο έγινε best seller μέσα σε λίγους μήνες από την κυκλοφορία του.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΜΕΝΤΟ

Κατηφορία: Λογοτεχνία 
ISBN: 978-618-86389-5-2

 

 


Σχολιάστε εδώ