Τ. Νικολούδης στο “Π”: Τις χρειαζόμαστε τις επιτυχίες τους

Τ. Νικολούδης στο “Π”: Τις χρειαζόμαστε τις επιτυχίες τους

Του
ΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΟΥΔΗ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή


Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί, και επομένως ο αγώνας του με την Άιντραχτ στην ελληνοκρατούμενη Φρανκφούρτη θα είναι μια γιορτή, από την οποία πάντως μπορεί να πάρει αυτό που θέλει, τα ματς των άλλων τριών εκπροσώπων μας στην Ευρώπη θα είναι δύσκολα και απαιτητικά και μακάρι όλοι τους να τα καταφέρουν.

Κόντρα στη Μπράιτον η ΑΕΚ θα χρειαστεί να επαναλάβει το προ μηνών θαυμάσιο παιχνίδι της στην Αγγλία για να κερδίσει τους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Δεν θα είναι εύκολο, εννοείται, αλλά με τον κόσμο στο πλευρό της είναι σε θέση και να παλέψει μέχρι τέλους και να πετύχει τον σκοπό της.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ, θα πρέπει κατ’ αρχάς να ξεχάσει μια και καλή την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, που τον πλήγωσε, αλλά και το ματς στην Τρίπολη, όπου επικράτησε δύσκολα. Θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει μια ψυχωμένη, παθιασμένη εμφάνιση, κοντράροντας στα ίσα έναν αντίπαλο που στο γήπεδό του ειδικά μόνο απλή υπόθεση δεν είναι.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός με τη Ρεν και, παρότι η Βιγιαρεάλ δεν είναι στα ντουζένια της, προβλέπω ότι θα δυσκολευτεί και στην Ισπανία. Όμως πιστεύω πολύ στον προπονητή του και εκτιμώ ότι αυτήν τη φορά η τύχη θα είναι με το μέρος του, αρκεί, φυσικά, να μην επαναλάβει τα λάθη που του στοίχισαν στο ματς της Γαλλίας.

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες μας. Τις χρειαζόμαστε τις επιτυχίες τους.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: fosonline.gr


Σχολιάστε εδώ