«Σε τέσσερα χρόνια θα είμαστε κυβέρνηση», δηλώνει ο Κασσελάκης… Τόσο ανυποψίαστος, ούτε ο… Δράμαλης στα Δερβενάκια… Ο Μητσοτάκης στο σούπερ μάρκετ

«Σε τέσσερα χρόνια θα είμαστε κυβέρνηση», δηλώνει ο Κασσελάκης… Τόσο ανυποψίαστος, ούτε ο… Δράμαλης στα Δερβενάκια… Ο Μητσοτάκης στο σούπερ μάρκετ

♣ Πρόσθεσε ακόμη: «Δεν μπήκα στη μάχη για να χάσω». Είπε ο… Σουμάχερ της πολιτικής!

♣ Το ξεκαθάρισε ευτυχώς ο Ανδρουλάκης ότι στόχος του δεν είναι το ΠΑΣΟΚ να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να κερδίσει τη ΝΔ. (Στο… τάβλι, στην μπιρίμπα, στο squash;)

♣ Προειδοποιεί ο Κασσελάκης ότι δεν θα αφήσει κανέναν να τελειώσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό. Μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του.

♣ «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την υπομονή και την αγωνία του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει. Και τι φοβάται, δηλαδή; Μην τυχόν του φάνε την αποκλειστικότητα;

Κακοήθειες το ότι ο Μητσοτάκης βάζει GPS κάθε φορά που θέλει να πάει στο σούπερ μάρκετ. Έχει πάει νωρίτερα ο Άδωνης και έχει ρίξει ψίχουλα στη διαδρομή!

♣ Το 61% των πολιτών ανησυχεί σοβαρά για την ακρίβεια. Και το υπόλοιπο 39%; Για την… κρίση στο λαϊκό τραγούδι;

♣ Για το ότι έγινε παράγοντας της πολιτικής ζωής η Ελ. Ακρίτα τι να πεις; Armani στο Γαλάτσι, Gaultier στο Λιανοκλάδι. Yves Saint Laurent στην Κωπαΐδα.

♣ Και όμως 4 στους 10 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι με πρόεδρο τον Κασσελάκη θα ζήσουν μέρες δόξας. Στο χάντμπολ;

♣ Σπουδαίο πράγμα η αυθυποβολή. Πέραν των άλλων, σε γλιτώνει και από τα έξοδα για τον ψυχίατρο.

♣ Μητσοτάκης: «Ο πληθωρισμός όπου να ’ναι θα αρχίσει να υποχωρεί». Αν κι εφόσον υποχωρήσει, υπό τον όρο ότι ενδεχομένως θα υποχωρήσει. Πλην, ε­κτός και μας κάνει πλάκα (…ο Μητσοτάκης).

Το 61,4% των πολιτών έχει αρνητική γνώμη για τον Άδωνη. Και το άλλο 38,6%; Σκέφτεται αν θα τον… πάρει με τις πέτρες ή τα γιαούρτια;

♣ Προς υπουργείο Άμυνας: Συγγνώμη, αλλά αν βουλιάζουμε από μόνοι μας τα πολεμικά πλοία, τι θα έχουν μεθαύριο να βυθίσουν οι Τούρκοι; Και πάλι συγγνώμη.

♣ Ο Κασσελάκης έστησε δημόσιο καβγά με τον Γ. Αυτιά. Μετά ποιος έχει σειρά, κύριοι της Κουμουνδούρου; Ο Αρναούτογλου και η Κατερίνα Καινούργιου;

♣ Στη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου ο Κασσελάκης κατέθεσε στεφάνι στο ΕΑΤ-ΕΣΑ. Του χρόνου βλέ­πω να το καταθέτει σε σεμνή τελετή στο Μανχάταν (τρίτο στενό μετά το μπαρ του Τζίμι του «Τίγρη»).

♣ Κι άλλο ανέκδοτο: Εγγυητής της ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας! Σαν να λέμε… σπόνσορας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ο Ηρώδης.

♣ Δεσμεύεται ο Ανδρουλάκης ότι το ΠΑΣΟΚ, όταν γίνει κυβέρνηση, θα μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα. Ότι θα γίνει κυβέρνηση είναι βέβαιο, ε;

Στην Αργεντινή εξελέγη Πρόεδρος ένας λαϊκός τηλεπαρουσιαστής! Σαν να λέμε εδώ ο Γ. Λιάγκας. Μιλάμε, χειρότερα κι από τον… Κασσελάκη.

♣ Ακόμη, θα λύσει το Μεσανατολικό, θα τετραγωνίσει τον κύκλο και θα μπει απελευθερωτής στην Πόλη ο… Σκανδαλίδης, καβάλα σε Opel Corsa.

♣ Το ότι η κυβέρνηση εξαπατά με μέθοδο τους πολίτες είναι κακό. Το ότι το επισημαίνει ο Κυρ. Βελόπουλος είναι ακόμη χειρότερο!

♣ Αυτό το κόμμα που είχε φτιάξει, το ’χει ακόμη η Κωνσταντοπούλου ή το πήρανε φαντάρο;

♣ Τέλος του 2025 θα έχουν αποκατασταθεί πλήρως, λέει, οι ζημιές στη Θεσσαλία. Στο μεταξύ, μέχρι τότε θα έχουν γίνει πέντ’ έξι ακόμη θεομηνίες…

♣ …θα έχουν ζωντανέψει οι Στυμφαλίδες Όρνιθες και θα μας έχουν επιτεθεί τρεις γενιές εξωγήινοι.

♣ Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Έβαλε κρύο και μπάζει…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ