1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ: Πετυχημένη εκδήλωση και ιστορική στιγμή (φωτο)

1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ: Πετυχημένη εκδήλωση και ιστορική στιγμή (φωτο)

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τροχοσανίδας ολοκλήρωσε επιτυχώς το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ, υπό τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Γαλατσίου και του Be Active. Επίσημος Χορηγός της ιστορικής, αυτής, διοργάνωσης ήταν η εταιρία Vans.

Για πρώτη φορά συμμετείχαν σε επίσημη διοργάνωση επί ελληνικού εδάφους οι αθλητές και οι αθλήτριες των αναγνωρισμένων σωματείων, όπου διαγωνίστηκαν στις παρακάτω τρεις κατηγορίες:

· Κάτω των 14 χρόνων

· Κάτω των 18 ετών

· Άνω των 19 χρόνων

Παράλληλα, δοκίμασαν τις επιδόσεις τους στα αγωνίσματα Street και Park.

Πολυάριθμη, επίσης, ήταν η συμμετοχή των παρευρισκόμενων στην πρώτη μεγάλη γιορτή του Σκέιτμπορντ, που διεξήχθη στο Πάρκο Άλσους Βεϊκου και διατήρησε έντονο το ενδιαφέρον όλων έως και το βράδυ της Κυριακής.

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τα μέλη των συλλόγων που ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα, παρά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Εντός των προσεχών ημερών θα αποσταλούν αναλυτικά αφενός, τα ονόματα των διακριθέντων αθλητών – αθλητριών στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκέιτμπορντ καθώς και το σχετικό φωτογραφικό υλικό και αφετέρου, θα ανακοινωθεί το ετήσιο καλεντάρι για το 2024.


Σχολιάστε εδώ