ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΟ

Συγγραφέας
ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ
Εικονογράφος
ΚΟΝΤΑΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

Η ιστορία του Χριστούγεννου γεννήθηκε στην χούφτα ενός μικρού χεριού. Κάποιοι λένε πως έμοιαζε με λάμψη, κάποιοι με μελωδία, μα όλοι συμφωνούν πως το Χριστούγεννο ανέδιδε ζεστασιά.

Μέχρι που στην πόλη έφτασαν καινούρια πράγματα, τα καινούρια πράγματα έφεραν καινούριες συνήθειες και το Χριστούγεννο δεν το θυμόταν πια κανείς. Σχεδόν κανείς… ώσπου απλώθηκε ένα βαθύ, πυκνό, σκοτάδι. Μπορεί η ευχή ενός παιδιού να ξυπνήσει ξανά τη δύναμη του Χριστούγεννου;

Μια ιστορία για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Απόσπασμα Βιβλίου 


Διαβάστε όλο το απόσπασμα ΕΔΩ


Λίγα λόγια για τη συγγραφέα 

Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΪΖΙΔΟΥ κατάγεται από την Κύπρο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο μικρά παιδιά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής κι έπειτα ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης στο Λονδίνο. Τώρα εργάζεται ως δασκάλα στα δημοτικά σχολεία της Κύπρου. Ασχολείται με την παιδική λογοτεχνία και ποίηση. Παράλληλα, δραστηριοποιείται ως εμψυχώτρια σε ομίλους παιδικής λογοτεχνίας.
Το 2015 κέρδισε διάκριση στον διαγωνισμό Ανέκδοτου Παιδικού Παραμυθιού του Κυπριακού Συνδέσμου Παιδικού και Νεανικού Βιβλίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Ηλικία: 3 – 8
Κατηγορία: Χριστουγεννιάτικο, Ιστορίες – Παραμύθια
ISBN: 978-618-01-5164-0
ISBN e-book: 978-618-01-5165-7


Σχολιάστε εδώ