Ο ΑΡΗΣ έβαλε φρένο στον Παναθηναϊκό – Σε απόσταση αναπνοής ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο ΑΡΗΣ έβαλε φρένο στον Παναθηναϊκό – Σε απόσταση αναπνοής ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Ο ΑΡΗΣ έβαλε φρένο στα σχέδια του Παναθηναϊκού αλλά δημιούργησε και μεγάλο ανταγωνισμό καθώς ΑΕΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από “τριφύλλι” και ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με δύο βαθμούς.

Οι “κίτρινοι” επικράτησαν με 2-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 12η αγωνιστική της Super League.

Το λάθος του Μπρινιόλι, έδωσε το προβάδισμα στον Άρη ενώ στο δεύτερο μέρος, οι Θεσσαλονικείς είχαν τον έλεγχο του αγώνα και σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Μενέντες.

Οι “κίτρινοι” ανέβηκαν στους 20 βαθμούς, ενώ οι “πράσινοι” παρέμειναν στους 28 βαθμούς και την πρώτη θέση της κατάταξης, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να βρίσκονται ένα βαθμό πίσω και τον ΠΑΟΚ δυο βαθμούς αντίστοιχα.

Νωρίτερα ΑΕΚ και Ολυμπιακός πήραν τους βαθμούς της νίκης.

Η ΑΕΚ νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Εθνικό Στάδιο «Οι Ζωσιμάδες» με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που πέτυχε στο 7′ ο Στίβεν Τσούμπερ μέσα από την περιοχή μετά από άψογο συνδυασμό μεταξύ Σιντιμπέ, Ελίασον και Πινέδα και ασίστ του Μεξικάνου στον σκόρερ.

Η ΑΕΚ έχασε μεγάλες ευκαιρίες και θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο υπέρ της σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ κάποιες καλές στιγμές είχε και ο ΠΑΣ που βρήκε μπροστά του έναν πολύ καλό Στάνκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου νίκησε με 3-1 για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρά το γεγονός ότι έμειναν πίσω στο σκορ, κατάφεραν αντιδράσουν αμέσως και να ανατρέψουν την κατάσταση κατακτώντας έτσι τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της μεταξύ τους αναμέτρησης για την 12η αγωνιστική της Super League με 5-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, στο -2 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ