Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συναντήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Ζέττα Μακρή

Την Παρασκευή (17/11), στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, πραγματοποιήθηκε συνάντηση, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιου Αυγερινού και της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κας Ζέττας Μακρή.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη στενή και αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καθώς και στην επέκτασή της, στοχεύοντας σε νέες κοινές, καινοτόμες δράσεις, με στόχο τη διάδοση των υπέρτατων αξιών του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του αλτρουισμού στις νεότερες γενιές.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός ευχαρίστησε θερμά την κα Μακρή για τη διαρκή και συνεχή υποστήριξη που παρέχει στο ανθρωπιστικό έργο του Ε.Ε.Σ. και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά ο Ε.Ε.Σ. για να σταθεί αρωγός στις δράσεις της Πολιτείας, σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Από την πλευρά της, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, εξήρε το έργο του Οργανισμού και των ακούραστων εθελοντών του προς την Ελληνική κοινωνία.


Σχολιάστε εδώ