Στ. Κασσελάκης: Αριστερά σημαίνει ανεκτικότητα, συλλογικότητα, συμπερίληψη

Στ. Κασσελάκης: Αριστερά σημαίνει ανεκτικότητα, συλλογικότητα, συμπερίληψη

“Ο κ. Μητσοτάκης είναι στυγνός και η πολιτική του είναι επικίνδυνη”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασελάκης, ο οποίος έκανε άνοιγμα ψηφοφόρους των στελεχών της “Ομπρέλας” που αποχώρησαν. Για τους βουλευτές της ομάδας “6 συν 6” τόνισε ότι εφόσον παραμένουν, δουλεύουν για το ΣΥΡΙΖΑ και ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσει γραφείο του στη Θεσσαλονίκη και θα το επισκέπτεται μία φορά το μήνα.

“Εγώ δεν βλέπω τον κύριο Μητσοτάκη σαν αντίπαλο, τον βλέπω σαν κάποιον ο οποίος είναι στυγνός και η πολιτική που εφαρμόζει είναι επικίνδυνη. Στυγνός πάει να πει ότι λέει τα οριζόντια μέτρα δίκαια, ενώ όλοι οι φορείς λένε ότι όλα τα οριζόντια μέτρα είναι άδικα. Δεν ακούει τους ίδιους ανθρώπους που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες”, τόνισε ο κ. Κασσσελάκης στη συζήτηση που είχε με τη δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου, στο πλαίσιο του Thessaloniki Summit, που οργανώνουν ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος και το Φόρουμ των Δελφών.

Αριστερά σημαίνει ανεκτικότητα, συλλογικότητα, συμπερίληψη. Δικαιοσύνη παντού. Για τη στέγαση, για το περιβάλλον, για την αποκέντρωση, για το κοινωνικό κράτος πρόνοιας, για τα κόκκινα δάνεια χρειάζεται παρεμβατικό αποδοτικό κράτος. Δεν θέλουμε να κάνουμε διαχείριση στα «μικρά», αλλά να λύσουμε τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας για τα επόμενα 50 χρόνια.

Mε πληροφορίες και απο το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιάστε εδώ