Χρ. Δημόπουλος στο “Π”: Έχει παίξει καλή μπάλα η Εθνική

Χρ. Δημόπουλος στο “Π”: Έχει παίξει καλή μπάλα η Εθνική

Του
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ
Πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή


Είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της Εθνικής μας στον όμιλό της. Ουδείς πίστευε ότι θα κόντραρε ομάδες-κολοσσούς, όπως είναι η Γαλλία και η Ολλανδία, και όμως τις κοίταξε στα μάτια, χάνοντας στις λεπτομέρειες την απευθείας πρόκριση για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όμως, ως πρώτοι στο Nations League, θα έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε μέσω των μπαράζ. Και θεωρώ ότι, βάσει απόδοσης, είμαστε σε θέση, αρκεί να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή μπάλα. Μέχρι τότε, όμως, έχουμε καιρό για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας.

Ακούω και διαβάζω και εγώ όσα λέγονται για τον προπονητή. Η γνώμη μου είναι ότι ο Πογέτ έχει κάνει καλή δουλειά, έχει φτιάξει το σύνολο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και αν ταξιδέψουμε το καλοκαίρι στη Γερμανία, μεγάλο μέρος της επιτυχίας πρέπει να πιστωθεί σ’ εκείνον. Το να μην περάσουμε σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστο, αλλά αν περάσουμε, θα είναι και έργο του προπονητή, ξεκάθαρα.

Είναι μεγάλο πράγμα για τη χώρα μας, για κάθε χώρα, να έχει δυνατή Εθνική. Και εκτιμώ ότι, ύστερα από χρόνια αποτυχιών, πλέον βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να εκθειάζουμε τα πεπραγμένα της. Και μακάρι να εξακολουθήσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Το έχουμε ανάγκη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ