Κανένας δεν ασχολείται με τη Θράκη

Κανένας δεν ασχολείται με τη Θράκη

Οι εκλογές πέρασαν και, προφανώς, κανείς δεν ασχολείται με τη Θράκη. Δεν θα πούμε για τα προσκυνήματα των υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων στους ανθρώπους του τουρκικού προξενείου, που βεβαίως δεν έγιναν μόνο από τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ αλλά και από αυτούς της ΝΔ.

Πάντως βλέπουμε ότι ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ συνεχίζει κανονικά να συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις, ακόμη και εκείνες που οργανώνονται από μη νόμιμες οργανώσεις. Τελευταία τον είδαμε στην πρώτη σειρά των προσκεκλημένων της εκδήλωσης της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση του τουρκικού κράτους. Θα περιμένουμε υπομονετικά να τον δούμε και σε εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου, αφού ο ίδιος εκλέγεται ως έλληνας βουλευτής…

Ούτε λέξη για τη Θράκη;
Μιας και είπαμε για Θράκη, ασχολήθηκε καθόλου η Αστυνομία με την υπόθεση των απειλών εναντίον του ιμάμη, του μουεζίνη και της Βακουφικής Επιτροπής στον οικισμό Πίλημα Ξάνθης; Για λόγους στοιχειώδους αξιοπιστίας της Ελληνικής Πολιτείας, η υπόθεση θα πρέπει να διαλευκανθεί πλήρως, ώστε να αποκατασταθεί και το κλίμα ασφάλειας για τους μουσουλμάνους πολίτες που δεν ακολουθούν το ρεύμα της πλήρους υποταγής στο τουρκικό προξενείο.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ