Μαντσίνι και Φορτούνης λυτρωσαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Δύσκολο τρίποντο για ΠΑΟΚ – Όταν οι φορ σκοράρουν η ΑΕΚ… χαλαρώνει

Μαντσίνι και Φορτούνης λυτρωσαν Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Δύσκολο τρίποντο για ΠΑΟΚ – Όταν οι φορ σκοράρουν η ΑΕΚ… χαλαρώνει

Ο Κώστας Φορτούνης, η «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, έβαλε 2 τέρματα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από την Τρίπολη στην αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φορτούνης έχει συμβολή σε 14 γκολ σε 16 παιχνίδια τη φετινή σεζόν τα λέει όλα για το πόσο κομβικός και απαραίτητος είναι.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της Κηφισιάς και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών απ’ την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Το Τριφύλλι επικράτησε 1-0 στο γήπεδο της Καισαριανής χάρη σε γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, άφησε πίσω την ήττα απ’ τη Ρεν την περασμένη Πέμπτη, έδειξε χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, έβγαλε αντίδραση και πανηγύρισε την έκτη σερί εκτός έδρας νίκης της στην εφετινή Super League μετά τις επικρατήσεις με ΠΑΣ Γιάννινα (0-1), Παναιτωλικό (0-5), Αστέρα Τρίπολης (1-4), Ολυμπιακό (0-3) και Λαμία (1-2).

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας με 2-1 κι ολοκλήρωσε με τρίποντο έναν δύσκολο κύκλο αναμετρήσεων πριν τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων.

Νωρίτερα η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 τη Λαμία στην Opap Arena
μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Άξιο αναφοράς πως και οι τρεις σκόρερ, Λιβάι, Αραούχο και Μάνταλος σημείωσαν τα πρώτα τους φετινά γκολ στη Stoiximan Super League.


Σχολιάστε εδώ