Δεν τα κατάφεραν… Τρεις ήττες και μία ισοπαλία

Δεν τα κατάφεραν… Τρεις ήττες και μία ισοπαλία

Δεν εξελίχθηκε η Πέμπτη σε μια καλή βραδιά για τις ελληνικές ομάδες μας και τη συγκομιδή της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA.

Τρεις ήττες, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού και μία ισοπαλία αυτή του ΠΑΟΚ.

Οι Μασσαλοί πέρασαν με 2-0 από την OPAP Arena και έκαναν βήμα πρόκρισης για τα νοκ άουτ του Europa League, την ώρα που η Ένωση αρχίζει να σκέφτεται την 3η θέση, που οδηγεί στο Conference.

Η ΑΕΚ το πάλεψε αλλα…

Η ΑΕΚ ηττήθηκε για δεύτερη φορά από τη Μαρσέιγ στην AEK ARENA (0-2) σε αγώνα της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League 2023-24.

Μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που επίκεντρο είχε το εντυπωσιακό choreo των οπαδών της ΑΕΚ, εμπνευσμένο από τη σχέση που έχουν αναπτύξει εδώ και 34 χρόνια με αυτούς της Μαρσέιγ, οι δύο ομάδες πρόσφεραν στον κόσμο μια πολύ ενδιαφέρουασα ποδοσφαιρική βραδιά και καλό ποδόσφαιρο.

Η Μαρσέιγ προηγήθηκε στο 25′ με κεφαλιά του Σανσέλ Μπεμπά μετά από κόρνερ του Κλος. Η ΑΕΚ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, δημιουργώντας αλλά και χάνοντας μεγάλες… ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο τέλος, και συγκεκριμένα στο 90+3′, δέχτηκε και δεύτερο γκολ, με σκόρερ τον Ισμαϊλα Σαρ, μετά από αντεπίθεση.

Κακή βραδιά στη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός είχε ένα κακό βράδυ στη Ρεν καθως ηττήθηκαν με 3-1 απ’ τη γαλλική ομάδα και υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας στον 6ο όμιλο του Europa League.

Παρότι το “τριφύλλι” ισοφάρισε σε 1-1 και έπαιζε με παίκτη παραπάνω απ’ το 34′, τίποτα δεν μπορούσε να λειτουργεισει σωστά…

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό

Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό απέναντι στη Γουέστ Χαμ, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ειδικά μετά το γκολ της Γουέστ Χαμ έβγαλαν αντίδραση και είχαν τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στην Αγγλία.

Ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα με βαθμούς  και σφράγισε την πρόκριση στα νοκ-άουτ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 2-2 με την Αμπερντίν το βράδυ της Πέμπτης (09/11) για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Conference League.

Ο Δικέφαλος έφτασε τους 10 βαθμούς στον όμιλο και εξασφάλισε τη διαφορά που χρειαζόταν απέναντι στους Σκωτσέζους και από την Ελσίνκι, για να σφραγίσει έτσι την πρόκριση για τα νοκ-άουτ ματς της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και να έχει την ευκαιρία για ένα μπρα ντε φερ με την Άιντραχτ στα δύο ματς που απομένουν, με στόχο την πρωτιά στον όμιλο που θα τον στείλει απευθείας στη φάση των “16”.


Σχολιάστε εδώ