LIVE: Ρεν – Παναθηναϊκός | UEFA Europa League

LIVE: Ρεν – Παναθηναϊκός | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Ρεν – Παναθηναϊκός για τη μάχη της φάσης των ομίλων του Europa League 

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 4 HD

Το αποψινό (19:45, COSMOTESPORTS 4HD) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεν στο ιστορικό “Roazhon Park” στην 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League είναι μια δύσκολη υπόθεση.



Γιοβάνοβιτς: Θα είναι παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο που παίξαμε μαζί τους

Για την Ρεν και πως την περιμένει: «Την περιμένω ίδια. Ίδιο τρόπο σκέψης. Είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστικό στιλ και το στηρίζει είτε εντός είτε εκτός έδρας. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό σε σχέση με όσα ξέρουμε για την Ρεν μέχρι σήμερα. Μία ομάδα που θέλει να τρέξει, να πιέσει, θέλει ρυθμό, που φτάνει τον αντίπαλό στα όριά του από όλες τις πλευρές. Θα είναι παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο που παίξαμε μαζί τους».

Για την ανάγκη ενός «διπλού» σε συνάρτηση με όσα έγιναν στο Ισραήλ: «Ο πόλεμος είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε όλους και δεν το σκέφτομαι καθόλου. Με σοβαρότητα κοιτάμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε ένα καλό γκρουπ, τρεις πολύ καλές ομάδες. Όλες. Τα τρία ματς, μας έδειξαν πως ήταν κλειστά ματς, δεν υπήρχαν τεράστιες διαφορές. Καλά ανταποκριθήκαμε. Σε κάποια καλύτερα σε κάποια ο αντίπαλος, φυσιολογικά, ήταν καλύτερος. Θέλουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ώστε όλα να εξαρτώνται από εμάς».


Σχολιάστε εδώ