LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια | Euroleague

LIVE: Ολυμπιακός – Μπασκόνια | Euroleague

Παρακολουθήστε τον αγώνα Ολυμπιακός – Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 7η αγωνιστική της EuroLeague

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από την Novasports Prime

Χωρίς Μπραζντέικις και Σίκμα ο Ολυμπιακός στο ματς με την Παρτίζαν



Μπαρτζώκας: Η Μπασκόνια έχει ένα ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού που πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις

«Η αλλαγή προπονητή έχει διαφοροποιήσει την ένταση που παίζουν στην άμυνα», τόνισε ο έμπειρος κοουτς. Και συνέχισε: «Οι κανόνες που παίζουν στην επίθεση είναι πάντα ίδιοι. Πάνε σε πολλές κατοχές, παίζουν πάρα πολύ στο transition, τώρα πιέζουν πολύ στην άμυνα κάνοντας συχνά παγίδες στα σκριν στην μπάλα. Κλέβουν αρκετές κατοχές, τρέχουν και στο transition.

Είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλη ένταση και ανοίγει το σκορ. Προφανώς πάντα η αλλαγή προπονητή επιδρά και ψυχολογικά σε μια ομάδα που χάνει, γιατί έχανε μέχρι τότε η Μπασκόνια. Αμέσως μετά τη νίκη επί της Παρτιζάν έχασαν στον ισπανικό πρωτάθλημα από την Γκραν Κανάρια στο γήπεδό τους. Είναι ομάδα που γενικά δεν έχει πολύ μεγάλο ροτέισον, αν και πρόσθεσε πρόσφατα τον Κιόζα. Σίγουρα έχει ένα ιδιόμορφο στυλ παιχνιδιού που πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις.

Αν δεν παίξεις με ένταση στην ένταση που παίζουν έχεις προβλήματα. Δεν πρέπει να πιστέψουμε πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Πρέπει να ματσάρουμε την ένταση που παίζουν και να μην δώσουμε τις μπάλες στα χέρια τους γιατί θα οδηγήσουν σε transition».


Σχολιάστε εδώ