Κυρ. Βελόπουλος: Θα συνυπογράψουμε πρόταση εξεταστικής για τα Τέμπη

Κυρ. Βελόπουλος: Θα συνυπογράψουμε πρόταση εξεταστικής για τα Τέμπη

O πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος απο το βήμα της Βουλής εξέφρασε την πρόθεσή του να συνυπογράψει πρόταση εξεταστική επιτροπής για τα Τέμπη, οποιουδήποτε κόμματο

Άσκησε έντονη κριτική στα κόμματα της αντιπολίτευσης καθώς όπως ανέφερε δεν συνυπέγραψαν παρόμοιο αίτημα του κόμματός της Ελληνικής λύσης, πριν από τις εκλογές. Όπως είπε, σήμερα τα αδικήματα αυτά έχουν παραγραφεί και ρώτησε εάν το λάθος τους ήταν ακούσιο ή εκούσιο.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή κάλεσε την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν θα φέρει από τη Γάζα 100.000 Παλαιστίνιους, «όπως αποκάλυψε η Ελληνική Λύση, δεν το διέψευσε ο Μ. Βορίδης και τώρα το συζητάει ο πρωθυπουργός».

Στη συνέχεια κατηγόρησε την ΝΔ, η οποία πήγε και χειροκρότησε τον «αρχιερέα της διαπλοκής» Κώστα Σημίτη. Σύμφωνα με τον κ. Βελόπουλο ο κ. Σημίτης έκανε με την Goldman Sachs τα swaps, κρυφά, τα οποία έσκασαν την εποχή του Κ. Καραμανλή, και έτσι οδηγηθήκαμε στον πανικό για τη χρεοκοπία. Αναρωτήθηκε επίσης: Πού δούλευε ο Κασσελάκης; Στην Goldman Sachs. Και έρχεται και λέει δεν έχω σχέση με αυτούς που σπατάλησαν τα χρήματα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία αλλά παρωδία είπε ο κ. Βελόπουλος.


Σχολιάστε εδώ