Υφαρπάζουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Υφαρπάζουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα!

Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ενώ η Τουρκία, κατ’ εντολή Ερντογάν, ήταν σε γενική κινητοποίηση για την Παλαιστίνη, στην Αθήνα η τουρκική πρεσβεία οργάνωνε πολυτελή και λαμπρή δεξίωση στη «Μεγάλη Βρετανία» για την 100ή επέτειο από την ίδρυση του τουρκικού κράτους.

Από επισήμους διακρίναμε μόνο τον υφυπουργό Εξωτερικών Κώστα Φραγκογιάννη και όσους χαμηλόβαθμους όφειλαν, για υπηρεσιακούς λόγους, να παρίστανται, καθώς δεν είναι και το πιο ωραίο να φωτογραφίζεσαι τέτοιες εποχές με τον εκπρόσωπο του τουρκικού κράτους.

Ο κ. Ερτσιγιές μίλησε με ωραία λόγια για τις προοπτικές της ελληνοτουρκικής φιλίας και λίγο έλειψε να ξεχάσουμε ότι αυτός είναι ο διπλωμάτης που χειρίστηκε τη «Γαλάζια Πατρίδα» και έφτιαξε τους γνωστούς χάρτες που υφαρπάζουν την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Πάντως, ας προσέχει ο τούρκος πρέσβης κ. Ερτσιγιές, ο οποίος ανήκει στο κεμαλικό κατεστημένο, καθώς οι άνθρωποι του ερντογανικού βαθέως κράτους και του Φαχρετίν Αλτούν στην πρεσβεία δίνουν αναλυτικό ραπόρτο στον Ερντογάν για τις «γκλαμουριές» του…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ


Σχολιάστε εδώ