Τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Κίνα, και –παραδόξως– το Πεκίνο εξακολουθεί να είναι στη θέση του! Ακόμη…

Τρεις μέρες μετά την επίσκεψη του Μητσοτάκη στη Κίνα, και –παραδόξως– το Πεκίνο εξακολουθεί να είναι στη θέση του! Ακόμη…

♣ Ούτε σεισμοί ούτε θεο­μηνίες ούτε εκρήξεις η­φαιστείων ούτε επιθέσεις από εξωγήινους και περίεργα όντα από εξωπλανήτες.

♣ Μέτρα για την πάταξη της φοροδιαφυγής προωθεί (ξανά) η κυβέρνηση. Καλό, δεν λέω, αλλά κάπως νωρίς δεν είναι για να ξεκινήσουν οι πρόβες για τις Απόκριες;

♣ Ακόμη, επεξεργάζεται σχέδιο για την αντιμετώπιση της άνοιας και του Alzheimer. Δεν χάθηκε κάθε ελπίδα για τον Πολάκη.

♣ Όταν γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης, θα δίνει τον μισθό του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Κατά το… αν η γιαγιά μου γίνει top model, θα πηγαίνω για sushi με την Τζίτζι Χαντίντ.

♣ Το 60% πιστεύει ότι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση, το 34% προς τη σωστή και το υπόλοιπο ότι… φεύγει τριήμερο στο Μέτσοβο.

♣ Κυβέρνηση: Στο εξής η επιλογή των διοικήσεων των δημοσίων οργανισμών θα γίνεται με αξιοκρατικά κριτήρια. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρουν στο Μαξίμου;

Σοβάρεψε ξαφνικά ο Κασσελάκης, φόρεσε και γραβάτα για να δείχνει αρχηγός. Σαν να βάλεις τον… Γ. Παπαδάκη να παρουσιάσει βραδινό σόου. Τον Παπαδημούλη εκπομπή μαγειρικής.

♣ Από την άλλη, ο Ανδρουλάκης ζητάει ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό. Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Τανγκανίκα, Νησιά του Σολομώντα.

♣ Γιατί, δηλαδή, να μην οργανώσουμε ένα talent show, όπου οι υποψήφιοι θα κληθούν να δείξουν τις ικανότητές τους στον χορό και στο τραγούδι;

♣ Το 20% των Ελλήνων δεν ξέρει αν ο Κασσελάκης είναι αριστερός ή δεξιός. Σιγά το πρόβλημα! Εδώ δεν ξέρει ο ίδιος ο Κασσελάκης.

♣ Και καλά, ο Μητσοτάκης εξήγησε στον Κασσελάκη τις θέσεις της χώρας μας για το Μεσανατολικό. Ότι ο Κασσελάκης τις κατάλαβε είμαστε σίγουροι;

♣ Είχαμε και παρέμβαση εισαγγελέα για τις τελευταίες δηλώσεις του Αχ. Μπέου. Κακώς! Ψυχίατρος έπρεπε να επέμβει. Και οι άντρες με τις ά­σπρες μπλούζες.

♣ Άδ. Γεωργιάδης: «Το μόνο κόμμα που ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα είναι η ΝΔ». Και αυτό, δηλαδή, είναι σίγουρα καλό;

Το 45% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στο κόμμα. Το 25% με προβληματισμό και το υπόλοιπο βλέπει «Γη της Ελιάς»!

♣ Πού είναι δηλαδή το πρόβλημα στο ότι το 5% των πολιτών κρίνει κατάλληλο για πρωθυπουργό τον Βελόπουλο; Όταν, σύμφωνα με έρευνες, το 10% έχει σκεφτεί κάποια στιγμή να αυτοκτονήσει.

♣ Υπάρχει, δε, ένα 2%, που θεωρεί κατάλληλη για πρωθυπουργό τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και μετά σου λέει ότι οι Έλληνες δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ.

♣ Ένας στους δύο ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ προτιμά οι διαφωνούντες να παραμείνουν στο κόμμα. Για να είναι σίγουρο ότι θα γίνουν μπάχαλο.

♣ Σκέψου πόσο χειρότεροι από τον Μπέο είναι αυτοί που ψήφισαν τον Μπέο επειδή τον θεώρησαν κατάλληλο για δήμαρχο. Τον… Μπέο.

Το κουνούπι τίγρης εμφανίστηκε και στην Αττική. Το έχω πει: Μέχρι να τελειώσει η τετραετία μέχρι και οι στυμφαλίδες όρνιθες θα ξαναζωντανέψουν.

♣ Ασθενής στο Νοσοκομείο Μεταξά πήδηξε από τον τέταρτο όροφο και αυτοκτόνησε. Για να… γλιτώσει από τους γιατρούς!

♣ Το ότι ο Άδωνης νομίζει ότι πολεμάει την ακρίβεια δεν είναι κακό. Το χειρότερο θα είναι να το πιστεύει κιόλας.

♣ Σύμφωνα με έρευνα, το 50% πιστεύει ότι ο Κασσελάκης θα φύγει νύχτα και το άλλο 50% με πίσσα και πούπουλα!

♣ Γιατί, δηλαδή, είναι είδηση το ότι Οκτώβριο μή­να είχαμε 28 και 30 βαθμούς θερμοκρασία, όταν νωρίτερα έχει γίνει κορυφαίος υπουργός ο Κικίλιας;

♣ Αποχώρησε κι άλλος βουλευτής από την Πλεύ­ση Ελευθερίας. Και τα ά­σχημα χωριά όμορφα καίγονται!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ