Παύλος Χρηστίδης: Τι Χατζηδάκης, τι Κατρούγκαλος

Παύλος Χρηστίδης: Τι Χατζηδάκης, τι Κατρούγκαλος

• Τι Χατζηδάκης, τι Κατρούγκαλος. Η ίδια πολιτική επιλογή της οριζόντιας πολιτικής επιβάρυνσης προς ελεύθερους επαγγελματίες.

• Τέσσερα χρόνια η ΝΔ μόνη της στα πράγματα δεν κατάφερε να διαχωρίσει αυτούς που φοροαποφεύγουν και φοροδιαφεύγουν από εκείνους οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους.

• Ζητήματα όπως των υποκλοπών και της τραγωδίας των Τεμπών δεν είναι για κλειστά δωμάτια, δεν είναι πίσω από τις κάμερες, αλλά είναι για μέσα στη Βουλή.

Αναλυτικότερα:

«Θα αναφερθώ στους δικηγόρους. Μέχρι σήμερα με βάση τα επίσημα στοιχεία της Διεύθυνσης Τηλεματικής ΔΣΑ περίπου 13·000 δικηγόροι έχουν μεταφέρει την επαγγελματική του έδρα στο σπίτι τους. αυτούς θεωρεί η ΝΔ φοροφυγάδες και τους επιβάλει οριζόντιο φόρο. Ο κύριος Χατζηδάκης μετονομάζεται σε Κατρούγκαλο. Το ίδιο ακριβώς πράγμα έκαναν: Τι Χατζηδάκης, τι Κατρούγκαλος. Η ίδια πολιτική επιλογή της οριζόντιας πολιτικής επιβάρυνσης προς ελεύθερους επαγγελματίες που θυμόμαστε τι δημιούργησε και τι άφησε πίσω της». Αυτά ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης, βουλευτής Β3΄ Νοτίου Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μιλώντας στην τηλεόραση του Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον Παναγιώτη Στάθη και τον Σπύρο Φρεμεντίτη.

«Η ΝΔ αποδέχεται την ανικανότητα και την ανεπάρκεια της. Τέσσερα χρόνια μόνη της στα πράγματα δεν κατάφερε να διαχωρίσει αυτούς που φοροαποφεύγουν και φοροδιαφεύγουν από εκείνους οι οποίοι αγωνίζονται να επιβιώσουν και δεν έχουν να πληρώσουν τα έξοδά τους. Τέσσερα χρόνια στη διακυβέρνηση. Δεν μπορεί η Νέα Δημοκρατία να Να διασυνδέσει τις ταμειακές μηχανές με τα POS», συμπλήρωσε, «τέτοια επιτελική ανικανότητα».

Αναφορικά με τη συνάντηση Ανδρουλάκη-Κασσελάκη, ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε ότι «έγινε μία συνάντηση, ως όφειλε, σε καλό κλίμα και με χαρακτηριστικά θεσμικών κοινοβουλευτικών συγκλίσεων, σε ό,τι αφορά το ζήτημα της τραγωδίας των Τεμπών και τις υποκλοπές. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο».

«Πρέπει να μάθουμε τι συνέβη. Η Νέα Δημοκρατία αρνείται την αλήθεια. Κρύβει τις ευθύνες της αυλής Μητσοτάκη στο ζήτημα των υποκλοπών. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει πει εδώ και πολύ καιρό, ότι θα πάρουμε πρωτοβουλία για τα Τέμπη, όπως θα πάρουμε πρωτοβουλία και για τις υποκλοπές και παίρνουμε. Και όποιος θέλει να συζητάμε πράγματα δεν είναι για κλειστά δωμάτια, δεν είναι πίσω από τις κάμερες, αλλά είναι μέσα στη Βουλή», τόνισε.

«Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ καλούμε και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. Αλλά, ειλικρινά εγώ θεωρώ ότι και στη συμπολίτευση υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι θέλουν να δουν τι συνέβη στην περίπτωση των Τεμπών και τι συνέβη στις υποκλοπές», κατέληξε.


Σχολιάστε εδώ