Π. Μαρινάκης: Είναι αναγκαίο να υπάρξουν ανθρωπιστικές παύσεις και συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας

Π. Μαρινάκης: Είναι αναγκαίο να υπάρξουν ανθρωπιστικές παύσεις και συνεχής ροή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Λωρίδα της Γάζας

«Το έργο όλων των συνεμπλεκόμενων φορέων συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενώ κυρίαρχο μέλημα της Πολιτείας είναι να μειωθούν οι χρόνοι καταβολών, να αυξηθούν οι πληρωμές και να ενισχυθούν όσο περισσότεροι συμπολίτες μας γίνεται» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«οι κωδικοί που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Μόνιμη μείωση τιμής”, του υπουργείου Ανάπτυξης. Οι παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της εισαγόμενης πληθωριστικής κρίσης συνεχίζονται με στοχευμένες κινήσεις του υπουργείου, εντατικούς ελέγχους από τα κλιμάκια της ΔΙΜΕΑ, οι οποίοι προχωρούν με αμείωτο ρυθμό, καθώς και τις κινήσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν στην αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος όλων των πολιτών» συνέχισε.

«Το φορτίο το οποίο περιλαμβάνει φαρμακευτικό και ιατρικό υλικό έφθασε χθες με αεροσκάφος C130 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Ελ Αρίς της Αιγύπτου, όπου το υποδέχθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο» αναφερόμενος στην ανθρωπιστική βοήθεια που απέστειλε η χώρα μας προς τους αμάχους στη Λωρίδα της Γάζας.

Περισσότερα σε λίγο…

Σχολιάστε εδώ