Χ. Κοπιτσής στο “Π”: Το μεγαλείο της ΑΕΚ, το νέο συμβόλαιο του Πέτρου

Χ. Κοπιτσής στο “Π”: Το μεγαλείο της ΑΕΚ, το νέο συμβόλαιο του Πέτρου

Του
ΧΑΡΗ ΚΟΠΙΤΣΗ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ


Δεν είναι απλά μια ομάδα η ΑΕΚ. Είναι ένας οργανισμός με αξίες και ιδανικά, που πάνω απ’ όλα σέβεται και αναγνωρίζει τον ποδοσφαιριστή. Το έχει αποδείξει περίτρανα άπειρες φορές στο παρελθόν, το επαναλαμβάνει τώρα με το νέο συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου.

Είναι μεγαλείο για μια ομάδα να ανταμείβει όσους ματώνουν για εκείνη. Και ο Πέτρος έχει περάσει πολλά, λύπες, σοβαρούς τραυματισμούς, αμφισβήτηση. Άντεξε, ξεπέρασε τα πάντα και επέστρεψε πιο δυνατός. Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επιβραβεύει στο πρόσωπό του την αδάμαστη θέληση, το πάθος και την αφοσίωση στην ιστορία και στο έμβλημα του συλλόγου. Διόλου μικρό πράγμα αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που τιμά και τη φανέλα της ομάδας που φορά και της Εθνικής, της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος. Για την ποιότητά του δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο, για το ήθος του μιλούν όλοι. Παλικάρι ο Πέτρος.

Αυτό που κάνει η ΑΕΚ ελπίζω και θέλω, όμως, να βρει μιμητές. Να αναγνωρίζεται η προσφορά και η αφοσίωση από όλες τις ομάδες. Να εκτιμώνται οι θυσίες των ποδοσφαιριστών και ο αγώνας που δίνουν για να δώσουν και την ψυχή τους ακόμη στον σύλλογο που υπηρετούν και τα ιδανικά του. Παράδειγμα προς μίμηση η διοίκηση της ΑΕΚ και καθ’ όλα άξιος ο Πέτρος Μάνταλος.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: aek-live.gr


Σχολιάστε εδώ