Έστησε πάρτι στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ!

Έστησε πάρτι στο Φάληρο ο ΠΑΟΚ!

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου διέλυσε τον Ολυμπιακό επικρατώντας 4-2 των Πειραιωτών για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το σκορ άνοιξε στο 38’ ο Ζίβκοβιτς με δυνατό σουτ που αιφνιδίασε τον Πασχαλάκη και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ισπανός φορ. Στο 56’ έστειλε την μπάλα με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από άτσαλο μαρκάρισμα του Πορόσο.

Στο 65’ με υποδειγματική αντεπίθεση από συνεργασία Σβαμπ-Μουργκ, ο ΠΑΟΚ ξεχαρβάλωσε την άμυνα των γηπεδούχων και ο Τόμας έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Όπως και ο Οζντόεφ, στο 78′ έπειτα από τακουνάκι του Κωνσταντέλια, σε φάση που ξεκίνησε από τον Τόμας και πάλι.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε στην τελική ευθεία να μαζέψει τη ζημιά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Στο 86’ ο Φορτούνης με πανέμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα δοκάρι και μέσα, ενώ στο 90’+8’ από σκόρερ έγινε δημιουργός, κάνοντας εξαιρετική σέντρα για τον Μασούρα που σκόραρε με κεφαλιά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντ. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Κίνι (64′ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε (82′ Καρβάλιο), Φορτούνης, Ποντένσε (72′ Σκάρπα), Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ (Ρ. Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Σάστρε, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Ζίβκοβιτς (89′ Τζίμας), Μουργκ, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82′ Ντεσπότοφ).


Σχολιάστε εδώ