Απώλεια χωρίς αιτία για την ΑΕΚ – Σπουδαίος βαθμός για την Κηφισιά

Απώλεια χωρίς αιτία για την ΑΕΚ – Σπουδαίος βαθμός για την Κηφισιά

Η ΑΕΚ δεν παίρνει γκολ από τους φορ! Δεν σημαδεύουν σωστά…

«Στραβοπάτησε» η ΑΕΚ στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής καθώς έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά, για την 10η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στον -4 απο τον πρωτο Παναθηναϊκός με 25 βαθμούς.

Για την Κηφισιά είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αλλα γιά την “Ένωση” ένας ακόμη προβληματισμός καθώς κατάφερε να χάσει και πάλι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι ένα σωρό κλασικές ευκαιρίες!

Το γκολ για την ΑΕΚ ήρθε στο 58′, όταν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ κέρδισε μια κόντρα από τα δεξιά και έκανε μια παράλληλη μπαλιά που κατέληξε στα δίχτυα με την παρεμβολή του Μόργκαν Σναϊντερλέν. Οι γηπεδούχοι, όμως, κυνήγησαν την ισοφάριση και έφτασαν σε αυτήν στο 85′, όταν ο Νίκος Βαφέας επωφελήθηκε από τις κόντρες μετά από εκτέλεση κόρνερ και ισοφάρισε με κοντινό σουτ. Στη φάση αυτή φαίνεται να χτυπάει η μπάλα στο χέρι του Ανδρέα Τετέι πριν φτάσει στον σκόρερ.

Η ΑΕΚ έχει πολλά παράπονα και απο την διαιτησία.

Ο Αλμέιδα, για το αν η ΑΕΚ πλήρωσε τις πολλές μεγάλες χαμένες ευκαιρίες της είπε:

«Ήταν ένας από τους λόγους. Είχαμε τις ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο αλλά ο ρυθμός ήταν αργός, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος είχαμε περισσότερη ταχύτητα. Μπορέσαμε να προηγηθούμε, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο παίκτης του παιχνιδιού. Όταν στο ποδόσφαιρο δίνεις πιθανότητες στον αντίπαλο και δεν τελειώνεις το παιχνίδι συμβαίνει αυτό που έγινε σήμερα. Στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ υπήρξαν ατυχίες από την πλευρά μας και από κάποιες κόντρες το πληρώσαμε».

  • ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Γκόμπελιτς (90′ Πέιος), Λόικ, Βαφέας, Σναϊντερλάν, Ιπαλίμπο, Πρίτσας (73′ Τετέι), Αντερέγκεν (90′ Αντούνες), Παρράς (83′ Λούμορ), Οζέγκοβιτς (73′ Μπιφουμά).
  • ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Κάλενς (83′ Πήλιος), Μήτογλου, Μοχαμάντι, Γιόνσον (62′ Πινέδα), Γαλανόπουλος, Πισάρο (62′ Άμραμπατ), Ελίασον, Πόνσε (62′ Γκαρσία), Τσούμπερ (82′ Μάνταλος)

 

 


Σχολιάστε εδώ