Πόλο ανδρών: Ματς – πρόκρισης του Ολυμπιακού με την Γιουγκ

Πόλο ανδρών: Ματς – πρόκρισης του Ολυμπιακού με την Γιουγκ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γιουγκ (Τετάρτη 1/11, στις 20:00, ΕΡΤ Sports) με την ομάδα που θα πάρει τη νίκη να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του Champions League σε έναν αγώα που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα περάσει στα προημιτελικά μαζί με την Προ Ρέκο.

Μετά την άνετη εντός έδρας επικράτηση (22-6) κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, o Ολυμπιακός είναι στη δεύτερη θέση του ομίλου με πέντε βαθμούς και τον ακολουθεί η Γιουγκ με ένα λιγότερο. Στο ματς του πρώτου γύρου οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει στα πέναλτι ενώ ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Δηλώσεις:

Χέρβο Κόλιανιν: «Έχουμε έναν καθοριστικό αγώνα μπροστά μας. Μια νίκη είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε, για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο. Ξέρουμε ότι παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα, αλλά βλέπω ότι η ομάδα παίζει όλο και καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και εγώ περιμένουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Είμαι σίγουρος, ότι τα παιδιά θα τα δώσουν όλα για να πετύχουν τη νίκη, βλέπω μεγάλη επιθυμία».

Μάρκο Μπίγιατς: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ακόμα πιο δύσκολο από αυτό που παίξαμε εναντίον τους στον Πειραιά. Παίζουν πολύ καλά στην πισίνα τους και σίγουρα, θα κάνουν ό,τι μπορούν, για να μας κερδίσουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Αν το κάνουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε πολύ σημαντικούς βαθμούς στο Ντουμπρόβνικ».

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής (01/11)

  • 17.00 Ντινάμο Τιφλίδας – Προ Ρέκο
  • 20.00 Γιουγκ – Ολυμπιακός

Σχολιάστε εδώ