Ο δρόμος είναι διάπλατα ανοιχτός για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο δρόμος είναι διάπλατα ανοιχτός για τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει στα χέρια του μια δεύτερη ευκαιρία, που τη δικαιούται απόλυτα, καθώς έχει παλέψει για να κόψει το νήμα.

Η μεγάλη στιγμή που θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τα δεδομένα του πολιτικού χάρτη της χώρας θα είναι οι ευρωεκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων θα είναι καθοριστικό τόσο για το ΠΑΣΟΚ όσο και για τον ίδιο.

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ χάρισε στον Νίκο Ανδρουλάκη μια μεγάλη νίκη στις εσωκομματικές εκλογές και τώρα έχει μπροστά του επτά ολόκληρους μήνες για να πείσει ότι είναι αρχηγός. Θα πρέπει, όμως, να καταλάβει πως πλέον ο ψηφοφόρος αναζητεί άφθαρτους ανθρώπους, που θα τον πείσουν ότι μπορούν να προσφέρουν.

Αν το ΠΑΣΟΚ πάει στις ευρωεκλογές με ένα ψηφοδέλτιο που θα δείχνει ότι ο αρχηγός του κατανοεί τις ανάγκες της εποχής, θα πάει πολύ καλά. Το πολιτικό σκηνικό προσφέρει ευκαιρίες στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα τραυματισμένο κόμμα και η ΝΔ δείχνει σημάδια φθοράς, καθώς δεν φαίνεται να μπορεί να διαχειριστεί κρίσεις. Δεν αρκεί, όμως, το σκηνικό, χρειάζεται και ο πρωταγωνιστής. Αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη, γιατί τρίτη ευκαιρία δεν είχε ποτέ κανείς στην πολιτική.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Αυτόνομοι μέχρι τέλους! – Ο Ν. Ανδρουλάκης αποκλείει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ

 


Σχολιάστε εδώ