Τρ. Μαχαιρίδης στο “Π”: Η κούραση από την Ευρώπη

Τρ. Μαχαιρίδης στο “Π”: Η κούραση από την Ευρώπη

Του
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ
πρώην Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ


Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι δύο ομάδες που σταθερά φέτος διακρίνονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε κάθε περίπτωση, η μεταξύ τους αναμέτρηση, είτε σε Νέα Φιλαδέλφεια είτε σε Τούμπα, αποτελεί ντέρμπι.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, ρόλο κατά τη γνώμη μου θα παίξουν οι τυχόν απουσίες των αντιπάλων αλλά και η κατάσταση στην οποία θα βρεθούν μετά το ευρωπαϊκό ματς που είχαν, αμφότεροι εκτός έδρας. Από το κατά πόσο, δηλαδή, οι ποδοσφαιριστές τους θα εμφανιστούν κουρασμένοι και τι αποθέματα δυνάμεων θα διαθέτουν. Αυτός, πάντως, που θα διαθέτει περισσότερες λύσεις στον πάγκο εννοείται πως θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη, ακριβώς επειδή θα καταφέρει να δώσει απάντηση σε όποιο αγωνιστικό ερώτημα κι αν του τεθεί.

Θα έλεγα ότι πρόκειται για ισοδύναμο αγώνα και το 50 – 50 το διαταράσσει, για λίγο μόνο, η έδρα. Η ΑΕΚ θα πάρει δύναμη από τον κόσμο της, ωστόσο, δεν θεωρώ πως το στοιχείο αυτό από μόνο του αρκεί για να της δώσει τους βαθμούς της νίκης. Ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι και θεωρώ ότι έχει όλα τα φόντα για να φύγει από την αντίπαλη έδρα με ψηλά το κεφάλι, αν είναι συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός.

Ελπίζω να γίνει δυνατό και ωραίο ματς, αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων. Και να μας απασχολήσει μόνο το ποδόσφαιρο.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sfina.gr


Σχολιάστε εδώ