LIVE: Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ | UEFA Europa League

LIVE: Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ | UEFA Europa League

Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ  για το παιχνίδι στον όμιλο του UEFA Europa League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο Cosmote Sport 3

“Παίζουμε με τον καλύτερο αντίπαλο που έχουμε παίξει έως τώρα και τον πιο δύσκολο αντίπαλο, είναι απαιτητικό παιχνίδι. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πιστεύουμε στον εαυτό μας και πιστεύουμε ότι είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μένει μία ακόμη προπόνηση και έχουμε να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις και σίγουρα είμαστε έτοιμοι για όλα. Σίγουρα μας απασχολούν τα λάθη αλλά και τα σωστά που γίνονται μέσα στο γήπεδο. Τα σωστά τα χρησιμοποιούμε ως παραδείγματα για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε, αλλά και τα λάθη προσπαθούμε να τα διορθώσουμε. Λάθη κάνουν όλες οι ομάδες και όλοι οι παίκτες. Είδαμε τα χθεσινά ματς του Champions League, όπου παίκτες οι οποίοι κοστίζουν 90 και 100 εκατομμύρια ευρώ έκαναν λάθη. Όλοι κάνουν λάθη. Δουλεύουμε να τα βελτιώσουμε” είπε ο Ισπανόε τεχνικός του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Ορτέγκα – Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Έσε – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο των φιλοξενούμενων: Τζολάκης, Παπαδούδης, Σκάρπα, Ελ Αραμπί, Βρουσάι, Κίνι, Μασούρας, Καρβάλιο, Μπιέλ, Γιόβετιτς, Σολμπάκεν.


Σχολιάστε εδώ