Παρέμβαση (;) Μητσοτάκη για το Μεσανατολικό… Ωχ! Βλέπω τον πόλεμο να επεκτείνεται μέχρι τη… γειτονική Σιγκαπούρη!

Παρέμβαση (;) Μητσοτάκη για το Μεσανατολικό… Ωχ! Βλέπω τον πόλεμο να επεκτείνεται μέχρι τη… γειτονική Σιγκαπούρη!

♣ Με ορατό τον κίνδυνο να ξεσηκωθούν στο Νεπάλ και να ζητούν πολεμικές αποζημιώσεις για την περίοδο της αυτοκρατορίας του Μεγάλου Αλέξανδρου.

♣ «Ο κύκλος της ήττας έκλεισε», δηλώνουν περιχαρείς από τον ΣΥΡΙΖΑ. Στο μεταξύ, έχουν χάσει εκλογές μέχρι και στον Εξωραϊστικό Σύλλογο Α­λιάρτου.

♣ Καλό, δεν λέω, το σλόγκαν «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό» μετά τη νίκη του Δούκα, αλλά δεν άρχισαν κάπως νωρίς οι πρόβες για τις Απόκριες;

♣ Σε εποικοδομητικό κλίμα οι ελληνοτουρκικές συνομιλίες. Σου λένε στο Μαξίμου, θα χάσου­με που θα χάσουμε, τουλάχιστον ας δείξουμε ένα κάποιο τακτ.

♣ «Κακό το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά υπάρχουν και χειρότερα», λένε από τη Νέα Δημοκρατία. Το ναυάγιο του «Τιτανικού», ας πούμε!

Ορθώς πανηγυρίζουν στην Κουμουνδούρου για τις ήττες της ΝΔ. Αν δεν χαρείς με τα χάλια του απέναντι, πώς θα ξεχάσεις τα… δικά σου;

♣ Αποκλειστικό: Για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή φταίει ο Μητσοτάκης. Δεν έχω στοιχεία, αλλά είμαι βέβαιος.

♣ Μέσω Skype ο Κασσελάκης προήδρευσε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπου να ’ναι, θα τους δίνει εντολές από το γυμναστήριο.

♣ Και όσο θα κάνει ασκήσεις για τους τετρακέφαλους θα… κατατροπώνει το σύστημα Μητσοτάκη. Στα βάρη θα βάζει φρένο στις προκλήσεις Ερντογάν.

♣ Τσακαλώτος κατά Κασσελάκη, Πολάκης εναντίον Σκουρλέτη, Αχτσιόγλου κατά Κασσελάκη κ.ο.κ. Τι να σου κάνει ο Μαρξ, αν δεν μπορεί η σαρξ;

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας έχει ο Βελόπουλος. Νέο videoclip γυρίζει ο Π. Κιάμος.

♣ Δραματική ομολογία Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία»! Α­κόμη.

Να μην ταξιδεύουμε σε Ισραήλ – Παλαιστίνη συνιστά το υπουργείο Εξωτερικών. Κρίμα! Και είχαμε κανονίσει long weekend στη Γάζα.

♣ Κακώς δεν άφησαν τον Μητσοτάκη να αναλάβει μεσολαβητική πρωτοβουλία για τη Μέση Ανατολή. Μόλις το μάθαιναν οι εμπλεκόμενοι, θα κατέθεταν τα όπλα…

♣ …και θα παραδίδονταν, για να γλιτώσουν τον πα­γκόσμιο διασυρμό!

♣ Το άκρον άωτον: Διώκονται επειδή έξω από εκλογικό κέντρο μοίραζαν ψηφοδέλτια υποψηφίων. Και κυκλοφορούν ατιμώρητοι αυτοί που τους ψηφίζουν!

♣ Ανήμερα των εκλογών για την τοπική αυτοδιοίκηση, ο Κασσελάκης πή­γε ταξίδι αναψυχής στις ΗΠΑ. Αναλογικά, στις ε­θνικές θα λείπει κρουαζιέρα.

♣ Το κακό δεν είναι που ο Μητσοτάκης ανησυχεί για το Δημογραφικό. Το χειρότερο είναι ότι σκοπεύει να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του.

♣ Προβλέπεται ραγδαία μείωση του πληθυσμού της χώρας. Κάποιοι θα πεθαίνουν κι άλλοι θα φεύγουν εκτός Ελλάδος για να γλιτώσουν.

Ακυρώθηκε το ταξίδι Μητσοτάκη στο Ισραήλ για λόγους ασφαλείας. Των εμπολέμων;

♣ Ναι, ο Μπέος είναι «φαινόμενο» και όλοι όσοι τον ψήφισαν είναι για τον… γιατρό.

♣ Τέτοια χαρά για τη νίκη στον Δήμο Αθηναίων ο Ανδρουλάκης, ούτε το πρωτάθλημα στο NBA να είχε πάρει. Μαζί με το Champions League και τη Eurovision.

♣ Στόχος της κυβέρνησης να βγάλει τα ράντζα από τους διαδρόμους των νοσοκομείων. Ωχ! Βλέπω να τα βγάζουν στο φουαγιέ και στο προαύλιο.

♣ Βαθαίνει η κρίση! Ο άλλος λήστεψε βενζινάδικο κρατώντας μπαλτά. Άντε, την επόμενη φορά με κουζινομάχαιρο ή κουταλάκι του γλυκού.

♣ Η κάνναβη μπορεί, λέει, να βοηθήσει στην απεξάρτηση χρήστες ναρκωτικών. Ναι, να βγουν από τα σκληρά και να πέσουν στα… μιλφέιγ!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ