Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Η λογική λέει Ολυμπιακός

Ν. Αναστόπουλος στο “Π”: Η λογική λέει Ολυμπιακός

Του
ΝΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού


Η λογική λέει πως φαβορί σήμερα στο ντέρμπι των «αιωνίων» είναι ο Ολυμπιακός. Αν υπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο…

Είναι μεν πιο νέα ομάδα από τον Παναθηναϊκό, αλλά στα ματς αυτά μετράνε περισσότερο το πάθος και η διάθεση, η οποία πολλαπλασιάζεται σε συνδυασμό με τη δύναμη που παραδοσιακά δίνει η έδρα. Πιστεύω θα γίνει καλό ματς, ανοιχτό και με φάσεις για γκολ. Ο πρωταθλητής δεν θα αναδειχθεί απόψε, αλλά σίγουρα αυτός που θα επικρατήσει θα αποκτήσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Οι προσωπικότητες των ομάδων θα έχουν τον πρώτο λόγο. Με τους Φορτούνη και Ποντένσε από τη μία και τους Ιωαννίδη – Παλάσιος από την άλλη να είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουν, καθώς είναι βαρόμετρα για την ομάδα τους. Το ματς θα κριθεί στην τακτική, στις προσωπικές μονομαχίες και λίγο στην τύχη, αφού είμαι της άποψης ότι την τύχη τη φτιάχνεις μόνος σου.

Έχω παίξει σε πολλά τέτοια ντέρμπι και μπορώ να σας υπογράψω ότι η κούραση και η επιβάρυνση του οργανισμού σβήνουν μονομιάς μπροστά στη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα, σε όποια κατάσταση ή βαθμολογική θέση βρίσκονται οι αντίπαλοι. Δεν τους έχουν αποκαλέσει τυχαία «αιώνιους». Είναι τα παιχνίδια που κάθε χρόνο περιμένει η ποδοσφαιρική Ελλάδα και από τα πιο φημισμένα στον κόσμο. Ελπίζω το θέαμα του αποψινού να μας αποζημιώσει και, φυσικά, να νικήσει η ομάδα μου.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ