Ελληνικά νησιά – μετανάστες: Απαιτείται επαγρύπνηση!

Ελληνικά νησιά – μετανάστες: Απαιτείται επαγρύπνηση!

Oι πανηγυρισμοί που υπήρξαν σε δομές φιλοξενίας παράνομων μεταναστών σε ελληνικά νησιά για την επίθεση της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ αναδεικνύει έναν φόβο που υπήρχε από παλιά:

Μέλη ή οπαδοί τρομοκρατικών οργανώσεων της Μέσης Ανατολής να έχουν φτάσει στην Ελλάδα μέσα στις καραβιές μεταναστών που φτάνουν στα ελληνικά νησιά. Δεν είναι τυχαίο ότι, όπως παραδέχονται αρμόδιες αρχές, τους τελευταίους μήνες υπάρχει αυξημένος αριθμός Παλαιστινίων της Γάζας που φτάνουν στην Τουρκία μέσω Αιγύπτου και από εκεί επιχειρούν να περάσουν στη χώρα μας. Απαιτείται επαγρύπνηση και αυστηρότερη επιτήρηση, ώστε οι δομές στα νησιά να μη μετατραπούν σε χώρους στρατολόγησης μελών από τρομοκρατικές οργανώσεις…

Η επιφυλακή πρέπει να είναι διαρκής…

Το σοκ και ο αιφνιδιασμός που υπέστη το Ισραήλ πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα που θα διδάσκεται στις μυστικές υπηρεσίες, στις αστυνομικές δυνάμεις και τις ένοπλες δυνάμεις χωρών που αντιμετωπίζουν εξωτερική απειλή. Και η χώρα μας είναι μία από αυτές. Βεβαίως, η Ελλάδα το 2020 είχε αντιδράσει αποτελεσματικά στον αιφνιδιασμό που είχε επιχειρήσει τότε η κυβέρνηση Ερντογάν, με την αποστολή χιλιάδων μεταναστών που επιχείρησαν να εισβάλουν στον Έβρο. Όμως, η επιφυλακή πρέπει να είναι διαρκής, καθώς είδαμε πως επιχειρήθηκε εισβολή στο Ισραήλ με ανορθόδοξο τρόπο, κάνοντας τα μοναδικά σε αυστηρότητα και σε σύγχρονο εξοπλισμό συστήματα ασφαλείας των συνόρων του να καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ

Φωτο: stonisi.gr

Σχολιάστε εδώ