Παν. Κελεσίδης στο “Π”: Το ξάφνιασμα και ο Πασχαλάκης

Παν. Κελεσίδης στο “Π”: Το ξάφνιασμα και ο Πασχαλάκης

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΛΕΣΙΔΗ
Βετεράνου Τερματοφύλακα του Ολυμπιακού


Για να είμαι ειλικρινής, την τόσο γρήγορη, κατακόρυφη αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού δεν την περίμενα, με ξάφνιασε κάπως. Είναι νέα ομάδα, με άρτι αφιχθέντες τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές της, που σίγουρα θέλει χρόνο και προσπάθεια για να ομογενοποιηθεί. Και όμως, βγήκε γρήγορα η ποιότητά τους στο γήπεδο και οι βαθμοί ήρθαν και θα έρθουν και άλλοι. Πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Προφανώς, ο τεχνικός διευθυντής, ο προπονητής και η διοίκηση έχουν κάνει σοβαρή δουλειά, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η τρέχουσα περίοδος να μην έχει την παραμικρή σχέση με την περσινή. Όποιος ερχόταν στο «Καραϊσκάκης» πέρυσι ένιωθε δυνατός για να νικήσει και φέτος κοιτάζει πώς θα τη γλιτώσει με τα λιγότερα γκολ! Δεν είναι τυχαίο ασφαλώς και εκτιμώ ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο η ομάδα θα δυναμώνει.

Για τον Πασχαλάκη έκανα αγώνα για να φορέσει τον «δαφνοστεφανωμένο έφηβο» στο στήθος, όταν κάποιοι δεν τον ήθελαν. Δικαιώνομαι απολύτως. Έχω πει, και το πιστεύω ακράδαντα, πως είναι ο καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας της εποχής του, και πράττουν άριστα στην ΠΑΕ που σπεύδουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Και με τα δύο χέρια, λέω εγώ! Είναι σταθερός, σε σούπερ ηλικία και το μέλλον του ανήκει, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα μας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: tovima.gr


Σχολιάστε εδώ