Νίκος Κουρής: Ήμουν πάντα τυχερός…

Νίκος Κουρής: Ήμουν πάντα τυχερός…

[Εξομολογήσεις]

«Νομίζω ότι έχω πάρει παραπάνω από αυτό που προσπάθησα σε σχέση με αυτό που μου αναλογεί. Γιατί αυτό που μου αναλογεί καθορίζεται από τον τρόπο που οι άλλοι σου ανοίγουν δρόμους. Κι εμένα μου άνοιξαν όλα μέσα από τη δουλειά μου.

Έχω πάρει παραπάνω και σε ανταπόκριση γιατί δεν έχω κάνει τίποτα γι’ αυτό – δεν το τροφοδοτώ. Ήμουν πάντα πολύ τυχερός, πλήρης, μην είμαι και αχάριστος… Είχα πάντα την εκτίμηση του χώρου μου και όσο μεγαλώνω το καταλαβαίνω περισσότερο.

Αλλά κι εγώ είμαι πιο πολύ ωραία με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες, χωρίς ανταγωνισμό, ζήλιες. Μου αρέσει να ζω έτσι. Είναι ωραίο να σβήνεις το εγώ σου και να χαίρεσαι ακόμα κι όταν κάποιος είναι καλύτερος από εσένα, έχει μεγαλύτερη επιτυχία, είναι σε καλύτερο momentum. Για εμένα αυτή είναι η πρώτη τεχνική για να αντέξεις στον χώρο: Να μη σε πειράζει η επιτυχία του άλλου. Αλλιώς θα είσαι δυστυχισμένος. Πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα κάνει μεγαλύτερη επιτυχία από εσένα – έτσι είναι η δουλειά μας. Επίσης ποτέ η επιτυχία που έκανες δεν σου φτάνει. Αν δεν κάνεις επιτυχία είναι άσχημο, αν κάνεις είναι ακόμα χειρότερο».

Υπογραφή: Νίκος Κουρής, Ηθοποιός


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Σχολιάστε εδώ