Η Εθνική «καθάρισε» στην Ιρλανδία και πάει για τον “τελικό” κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena – Live η συνέντευξη τύπου

Η Εθνική «καθάρισε» στην Ιρλανδία και πάει για τον “τελικό” κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena – Live η συνέντευξη τύπου

Νίκησε την Ιρλανδία και πάει για τον “τελικό” κόντρα στην Ολλανδία στην OPAP Arena η Ελλάδα!

Η γαλανόλευκη επικράτησε με 2-0 των Ιρλανδών στο Aviva Stadium για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Euro 2024 με ένα καταπληκτικό γκολ του Γιακουμάκη με κεφαλιά-δυναμίτη στο 20’ έπειτα από φοβερή σέντρα του Τσιμίκα και το γκολ του Μασούρα στο 45’+4’ και έχοντας απο το 10 λεπτο και μετά την κατοχή και τον έλενχο δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Ιρλανδούς.

Στο δεύτερο μέρος ο Πογέτ προστάτεψε το προβάδισμά της άλλα και τους παίκτες παρά την πίεση των γηπεδούχων και σε συνδυασμό με το «δώρο» της Γαλλίας έμεινε μόνη 2η, έχοντας παιχνίδι παραπάνω από την Ολλανδία.

Η Εθνική Ομάδα πιστοποίησε στον αγωνιστικό χώρο του Aviva τις πριν το ματς συζητήσεις περί ποιοτικής της υπεροχής έναντι της Ιρλανδίας και την επικύρωσε με δύο όμορφα γκολ από τους συνονόματους Γιακουμάκη και Μασούρα. Συνολικά πολύ καλή η εικόνα της “γαλανόλευκης” που ήξερε τί ήθελε στο Δουβλίνο και πώς να το πετύχει.

Παρακολουθήστε live από το Aviva Stadium τη συνέντευξη Τύπου του κ. Γουστάβο Πογέτ μετά τη λήξη του παιχνιδιού Ιρλανδία-Ελλάδα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στα European Qualifiers.

Ιρλανδία (Στίβεν Κένι): Μπαζούνου, Ντόχερτι, Κόλινς (46΄ Μάνινγκ), Ντάφι, Σκέιλς, Μπράουν (70΄ Τζόνστον), Κάλεν, Ογκμπένε (85΄ Άιντα), Σμόλμπον (70΄ Ρόμπινσον), Νάιτ, Φέργκιουσον.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (64΄ Μπουχαλάκης), Μάνταλος, Μπακασέτας (87΄ Σιώπης), Μασούρας (87΄ Κουλιεράκης), Πέλκας (64΄ Χατζηγιοβάνης), Γιακουμάκης (70΄ Ιωαννίδης).

Διαιτητής ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ.

Φωτο: ΕΠΟ

Σχολιάστε εδώ