Κέρδισε με την άμυνά της η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό και πλησίασε στην κορυφή!

Κέρδισε με την άμυνά της η ΑΕΚ τον Παναιτωλικό και πλησίασε στην κορυφή!

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής της STOIXIMAN SUPER LEAGUE 2023-24.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα επέβαλε από την αρχή έναν καταιγιστικό ρυθμό και πίεσε τον αντίπαλο, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες. Τελικά έφτασε στο γκολ στο 32′ με την κεφαλιά του COSMOTE MVP Ντομαγκόι Βίντα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νίκλας Ελίασον και τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0 από το κοντινό πλασέ του Λάζαρου Ρότα στο ύψος του δεύτερου μετά από παράλληλη πάσα του Ελίασον.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 88′ με κοντινό σουτ του Αρόλντ Μουκουντί μετά από κόρνερ του Νόρντιν Αμραμπατ. Ο Μουκουντί είχε και κεφαλιά στο δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Αλμέιδα: Σημαντικό ότι κερδίσαμε, βρήκαμε γκολ και κρατήσαμε το μηδέν

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, για τους αμυντικούς που σκόραραν απόψε, το μηδέν στην άμυνα, αλλά και τη διακοπή, μίλησε ο Ματίας Αλμέιδα, μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV.

«Σιγουρά είναι σημαντικό. Όταν οι επιθετικοί μας δεν έχουν την τύχη που είχαν την προηγούμενη χρονιά, είναι σημαντικό να έρχονται άλλοι παίκτες και να σκοράρουν καλύπτοντας αυτό το κενό».

«Είναι αλήθεια ότι ψάχναμε αρκετό καιρό να μη δεχθούμε κάποιο γκολ. Τα καταφέραμε. Υπάρχει και η κούραση. Θα μείνουμε κάποιοι τώρα εδώ να δουλέψουμε και εύχομαι οσοι πάνε στις Εθνικές τους να μην πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής…»


Σχολιάστε εδώ