LUMINOUS LIVE IN ATHENS – Το k-pop συγκρότημα LUMINOUS, πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση

LUMINOUS LIVE IN ATHENS – Το k-pop συγκρότημα LUMINOUS, πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση

Το ανερχόμενο Κ-POP συγκρότημα LUMINOUS βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας του “WONDERLAND WORLD TOUR” και στο πλαίσιο αυτής θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα. Οι Young Bin, Suil, Steven και Woo Bin ετοιμάζονται για ένα ανεπανάληπτο live μπροστά στο Ελληνικό κοινό, την Τρίτη 17 Οκτωβρίου, στο Fuzz Live Music Club.

Όπως οι ίδιοι οι LUMINOUS δήλωσαν: «Δεν είναι μια απλή συναυλία, είναι μια γιορτή της νοτιοκορεάτικης pop κουλτούρας, φέρνοντας ολόκληρες οικογένειες σε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσουν ποτέ».

Μάλιστα, όσοι από το κοινό προμηθευτούν VVIP, VIP και Gold εισιτήρια θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν, πριν τη συναυλιά, σε ένα High Touch event κάνοντας high 5 με τα μέλη του συγκροτήματος, αλλά και να αποκτήσουν συλλεκτικά δώρα.

Οι LUMINOUS δημιουργήθηκαν από τον Sungeun Kim, γνωστό από τους BTS και τις TWICE ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει και στους LUMINOUS την κληρονομιά του ταλέντου, της αφοσίωσης και της εντυπωσιακής σκηνικής παρουσίας. Σε αυτό το live o συνδυασμός της μουσικής και της σκηνικής παρουσίας του συγκροτήματος θα αφήσει έκπληκτο το κοινό που θα βιώσει μια μοναδική εμπειρία k-pop μουσικής που δεν έχει ξαναζήσει!

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει στο www.more.com


Σχολιάστε εδώ